Odesláno 11. května 2012 12 let Mám doma 3tv,v obýváku mám normálně setobox(ten obyčejný) jinak v kuchyni a v ložnici mám jen asi 20programu včetně novaHD,PrimaHD,ČT1HD,atd,ale když jsem se dozvěděl že bude čt4hd tak jsem dneska ladil a nikde mi to nenašlo!je to možné že všechny české kanály(Ty základní) hrajou včetně hd ale prostě ta Čt4hd tam není?pomozte prosím
Odesláno 11. května 2012 12 let Pravděpodobně přijímáš sice z kabelu, ale DVB-T, kde ČT4 HD není. Zkus si to ujasnit... Jaké typy televizorů máš? Mají DVB-C tuner (umožňují kabelový příjem)?
Odesláno 11. května 2012 12 let Trochu debilní to nemohly dát stejně jako ostatní programy?jen platit,platit,platit
Odesláno 12. května 2012 12 let Proč je to debilní, buď rád, že tam v DVB-T vůbec něco máš, UPC nemá vůbec žádnou povinnost takhle vysílat, třeba na Slovensku nemají v kabelu DVB-T vůbec. jen platit,platit,platit V DVB-C je ČT4 HD šířeno volně, takže jsi hodně mimo mísu.
Odesláno 12. května 2012 12 let slováci mě vůbec nezajímají,v americe jsou taky někde jinde a nepíšu to tady
Odesláno 12. května 2012 12 let Tak já měl ČT 4 HD naladěnou přes UPC v DVB-T, byla hned za ČT 4, ale předevčírem jsem musel přeladit kanály a už mi to ČT 4 v HD nenašlo. Škoda.
Odesláno 12. května 2012 12 let slováci mě vůbec nezajímají,v americe jsou taky někde jinde a nepíšu to tady Tam by jsi platil i za pohled na vypnutý televizor
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.