Návštěvník lejno Odesláno 12. května 2012 Sdílet Odesláno 12. května 2012 Určitě, protože tam nikdo nečekal 40 let na komunismus jako tady a když se nedočkal, tak aspoň čeká na všechno zadarmo a dokonce že mu bude soukromý vlastník kabelové televize dávat programy grátis Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3326-%C4%8Dt4-hd-nem%C5%AF%C5%BEu-naladit/page/2/#findComment-53652 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. května 2012 Sdílet Odesláno 23. května 2012 Mám doma 3tv,v obýváku mám normálně setobox(ten obyčejný) jinak v kuchyni a v ložnici mám jen asi 20programu včetně novaHD,PrimaHD,ČT1HD,atd,ale když jsem se dozvěděl že bude čt4hd tak jsem dneska ladil a nikde mi to nenašlo!je to možné že všechny české kanály(Ty základní) hrajou včetně hd ale prostě ta Čt4hd tam není?pomozte prosím Pletete si pojmy s dojmy UPC je poskytovatel kabelové digitální televize - zkratka DVB-C (Digital Video Broadcasting - Cable) a ne telestrické digitální televize - zkratka DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial). To, že UPC ČR s.r.o. vysílá i nějaké kanály v DVB-T ve své síti je nenárokovatelný bonus. Mohou to teoreticky ze dne na den vypnout a nemohl by jste ani pípnout. Chcete pomoct? Máte několik možností: Spokojit se s tímto stavem Zakoupit si TV s DVB-C tunerem (možná jí doma máte a nevíte o tom, jelikož není pro ČR aktivní) Zapůjčit si od spol. UPC ČR další zařízení pro příjem DVB-C Zakoupit si od spol. UPC ČR další zařízení pro přílem DVB-C Zakoupit si od spol. Lica UPC další zařízení pro příjem DVB-C Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3326-%C4%8Dt4-hd-nem%C5%AF%C5%BEu-naladit/page/2/#findComment-53998 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.