Michal Pelikán Odesláno 21. května 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. května 2012 V článku z lidovek z 1. srpna 2011: Vidíš tam stovky nebo tisíce? Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 21. května 2012 Sdílet Odesláno 21. května 2012 Můj příspěvek ještě byl k tématu. Tvůj už bohužel ne. Za sebe ti teda ukážu kolik stojí modem od UPC a technik, který se neobtěžoval pro něj přijít ve smluvený den: Pokud chceš ty tisíce klientů potkat, můžeš - stovky z nich jsou na Facebooku, dalším stovkám pomáhal dTest. Ale raději ze sebe nedělej blbce, který nevěří, že ty tisíce lidí existují a vrať se k tématu. Na Facebooku mohu jistě potkat kohokoliv, ale ani to o ničem nevypovídá (stejně jako na Novinkách na seznam.cz zase potkám samé příznivce KSČSSD a pak ve volbách vyhoří). Ohledně modemu nebudu nic hodnotit, protože mám pořád stejný, který mně technik uz před X lety vyměnil za ten původní a při vracení set-top-boxu jsem využil služeb České pošty, takže žádný problém neregistruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 21. května 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. května 2012 (upraveno) Vím, že tohle smažou, ale podle mě trpíš jednou neléčitelnou chorobou - jsi prostě debil. Přesně jsem věděl, kam to povede. Nejdřív tvrdíš, že se tu zaštiťuji virtuálními klienty a ať mluvím za sebe. Tak mluvím za sebe a ukážu ti kvůli jaký částce za modem může být teda JEDEN* klient nespokojenej. A reakce? Krom toho, že začínáš reagovat jen ob-jeden můj příspěvek zpět, tak stále virtuální počet klientů... Tak ti ukážu důkazy na to, kolik jich je. Jenže to už ty zas hodnotit modemy nehodláš, protože bla bla jsi spokojený s Poštou, protože uměla doručit balík. Jestli něco hodnotit nehodláš nebo se k nějakému tématu vyjadřovat nehodláš, se můžeš rozmyslet než začneš do toho tématu nípat a tvrdit, že něco neexistuje. *EDIT: Pro ty pomalejší uživatele fóra - JEDEN klient z těch tisíců. Upraveno 21. května 2012 uživatelem Návštěvník Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 21. května 2012 Sdílet Odesláno 21. května 2012 Jeden klient? Já čtu o údajných tisících a stovkách na Facebooku. Ujasni si, co chceš vlastně sdělit. A jestli je to jenom plivání po UPC, tak si ušetři námahu, to na mě neplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 21. května 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. května 2012 Co jsem chtěl sdělit, jsem taky sdělil - raději platit na číslo účtu, které je na faktuře, protože to je jediný platný doklad k platbě a třeba na specifickém příkladu Janičky se ukazuje, že UPC pak už nic nemusí zajímat. Na specifických několika tisících příkladech s modemy je zas vidět, že co vám řekne infolinka pouze ústně taky nemusí platit. Jinak je mi úplně jedno, jestli na tebe něco platí nebo ne. Nikoho ale nenechám popírat, jak se UPC chovalo a nikoho nenechám popírat to ohromný množství lidí a celkově peněz, co z těch lidí těmahle praktikama UPC vytáhlo. Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 21. května 2012 Sdílet Odesláno 21. května 2012 V tom souhlasím - platit co je na faktuře. Další invektivy jsou pak bezpředmětné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 21. května 2012 Sdílet Odesláno 21. května 2012 Elnc> proc musel pan Pelikan platit UPC 26 563,-? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 21. května 2012 Sdílet Odesláno 21. května 2012 A kde je toto prokázané? Nikde, takže pardon, nemohu akceptovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda_cz Odesláno 21. května 2012 Sdílet Odesláno 21. května 2012 Nový bankovní účet 247273/5400 (The Royal Bank of Scotland). Vážení klienti, od 1. 5. 2012 došlo k aktivaci nového bankovního účtu. Veškeré platby, prosíme, provádějte ve prospěch nového účtu 247273/5400. V případě, že jste již uhradili ve prospěch původního bankovního účtu 3983815/0300, bude tato platba standardně připsána na Vaši smlouvu. Klientů, hradících prostřednictvím SIPO a Direct Debit (přímé inkaso z účtu), se tato změna netýká. Své platby dál adresují na bankovní účet u ČSOB 3983815/0300. Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465 Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 21. května 2012 Sdílet Odesláno 21. května 2012 Elnc> a jak vic by to tu mel prokazat, nez oskenovanym vypisem z uctu? Nebo myslis, ze si ten vypis vyrobil sam doma? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.