Návštěvník Martin_Pan Odesláno 13. května 2012 Sdílet Odesláno 13. května 2012 Zdravím, chci si koupit wifi router, mám od UPC modem Cisco epc 3208 a jsem začátečník. Vzadu jsou zdířky nazvané Ethernet a Telephone 1,2. Múžete mi napsat jak mám síť zapojit a jaké kabely koupit? Díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. května 2012 Sdílet Odesláno 13. května 2012 Nejdriv napis jaky mas internetovy tarif a podle toho se vybere nejaky router, ten se vzdy zapojuje do zdirky Ethernet. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martin_Pan Odesláno 13. května 2012 Sdílet Odesláno 13. května 2012 60Mb/s router chci tenda w311r+ ale jak k tomu připojím stolní počítač, který nemá wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. května 2012 Sdílet Odesláno 13. května 2012 Pokud je to jen trosku mozne, tak PC pripoj radeji kabelem. Zmineny router by mel dostacovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martin_Pan Odesláno 13. května 2012 Sdílet Odesláno 13. května 2012 No mně to právě není jasné. Kabel ze zdi jde do modemu. Kabel kterým jde teď z modemu do počítače má jít do routeru? A jak mám tedy připojit ten stolní počítač? V modemu jsou už jen dvě volné zdířky s názvem Telephone 1, 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 13. května 2012 Sdílet Odesláno 13. května 2012 v jakem modemu zase? PC pripojis do routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martin_Pan Odesláno 13. května 2012 Sdílet Odesláno 13. května 2012 No jo, to ale nikdo nikde nenapíše. Díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 14. května 2012 Sdílet Odesláno 14. května 2012 Zdravím, chci si koupit wifi router, mám od UPC modem Cisco epc 3208 a jsem začátečník. Vzadu jsou zdířky nazvané Ethernet a Telephone 1,2. Múžete mi napsat jak mám síť zapojit a jaké kabely koupit? Díky M. Nezlob se, ale při tvých znalostech dané problematiky radši požádej o zakoupení a zprovoznění routeru někoho, kdo tomu rozumí. Ušetříš si spoustu času a starostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. května 2012 Sdílet Odesláno 14. května 2012 Jestli platis pronajem za ten modem Cisco 3208, tak by mozna stalo za zvazeni, nechat si ho vymenit za modem s routerem a wifi Cisco 3925, za ktery bys platil pronajem o 20 Kc vyzsi a nemusis pak resit problemy s instalaci a zprovoznovani svho routeru. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 14. května 2012 Sdílet Odesláno 14. května 2012 Take by stalo za zvazeni, proc chtit wifi router, kdyz PC nema wifi a bude se pripojovat kabelem Ale dneska uz je to jedno, vetsina routeru uz ma wifi. Martin_Pan> PC samozrejme pripojis do jednoho ze 4 ethernet portu (libovolneho) na routeru. V navodu k routeru je vse prehledne popsano a namalovano. Pokud trvas na pripojeni wifi, musis si poridi wifi sitovou kartu do PC (PCI nebo USB). Sitovy kabel koupis podle delky, kterou potrebujes. Prodava se uz hotovy s konektory, nebo na metraz a konektory musis sam nacvaknout. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.