Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, chci si koupit wifi router, mám od UPC modem Cisco epc 3208 a jsem začátečník. Vzadu jsou zdířky nazvané Ethernet a Telephone 1,2. Múžete mi napsat jak mám síť zapojit a jaké kabely koupit? Díky M.

Odesláno

Nejdriv napis jaky mas internetovy tarif a podle toho se vybere nejaky router, ten se vzdy zapojuje do zdirky Ethernet.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

60Mb/s router chci tenda w311r+ ale jak k tomu připojím stolní počítač, který nemá wifi?

Odesláno

Pokud je to jen trosku mozne, tak PC pripoj radeji kabelem.

Zmineny router by mel dostacovat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

No mně to právě není jasné. Kabel ze zdi jde do modemu. Kabel kterým jde teď z modemu do počítače má jít do routeru? A jak mám tedy připojit ten stolní počítač? V modemu jsou už jen dvě volné zdířky s názvem Telephone 1, 2.

Odesláno

v jakem modemu zase? PC pripojis do routeru.

Odesláno

No jo, to ale nikdo nikde nenapíše. Díky M.

Odesláno
Zdravím, chci si koupit wifi router, mám od UPC modem Cisco epc 3208 a jsem začátečník. Vzadu jsou zdířky nazvané Ethernet a Telephone 1,2. Múžete mi napsat jak mám síť zapojit a jaké kabely koupit? Díky M.

Nezlob se, ale při tvých znalostech dané problematiky radši požádej o zakoupení a zprovoznění routeru někoho, kdo tomu rozumí. Ušetříš si spoustu času a starostí.

Odesláno

Jestli platis pronajem za ten modem Cisco 3208, tak by mozna stalo za zvazeni, nechat si ho vymenit za modem s routerem a wifi Cisco 3925, za ktery bys platil pronajem o 20 Kc vyzsi a nemusis pak resit problemy s instalaci a zprovoznovani svho routeru.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Take by stalo za zvazeni, proc chtit wifi router, kdyz PC nema wifi a bude se pripojovat kabelem :) Ale dneska uz je to jedno, vetsina routeru uz ma wifi.

Martin_Pan> PC samozrejme pripojis do jednoho ze 4 ethernet portu (libovolneho) na routeru. V navodu k routeru je vse prehledne popsano a namalovano. Pokud trvas na pripojeni wifi, musis si poridi wifi sitovou kartu do PC (PCI nebo USB). Sitovy kabel koupis podle delky, kterou potrebujes. Prodava se uz hotovy s konektory, nebo na metraz a konektory musis sam nacvaknout.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague