Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Proto jsem psal téměř. Oproti dřívějšku (před rokem/dvěma) to je mnohem jednotnější a tohle propojení se bude nadále prohlubovat, až to bude zcela identické. Svým způsobem je to dobře, ale pro mě osobně potom bude SD verze postrádat smysl - i když vím, že ne každý přijímá HD.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

UPC Česká republika Dobrý den, Eurosport 2 HD bude dostupný pro vítěze po skončení soutěže, pro všechny zákazníky UPC pak od 1. 12. 2012. Hezký den, UPC Facebook tým

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

At jdou s podobnymi soutezemi nekam. Kaslou na stavajici zakazniky, nejsou schopni plnit sve sliby a jeste si hraji na marketingove akce a souteze...

P.S.: Prosim vsechny svetaznale a ostrilene borce, kteri navic ovladli kabalu kapitalismu a fungovani trhu, at mi na muj povzdech neodepisuji, ze mohu prejit k jine spolecnosti. Dekuji.

Odesláno

Tak sem se kvůli té soutěže o Eurosport 2 a odznáček :-) zaregistroval přes můj odpor na "FACEBUKU" a odpověděl na 10-stupid otázek.

Prej sem to tedy vyhrál na 2měsíce i s odznakem. Můj dotaz zní: oni se mi ozvou na "FACEBUK" neznám ho nerozumím jak to tam chodí (a ani moc nechcu :-).

Díky za radu.

Hoj. :santa:

Odesláno

Měli by tě tam kontaktovat a chtít po tobě údaje (asi číslo smlouvy), aby ti Eurosport 2 aktivovali. Upozornění na novou zprávu se ti zobrazí vlevo nahoře, je to znázorněné třeba na tomhle obrázku:

http://img.labnol.org/di/facebook_messages.png

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak proběhla aktualizace , Eurosport 2 HD pouze pro fanušky Facebooku.Ostatní od 1.12.2012.

Odesláno

Já jsem taky fanoušek jejich fejsbůku :lol: , ale mám tam: Není signál

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Nevim, cim jsem si to zaslouzil, ale na rezerve 1 HD me jede "Eurosport 2 HD". Nejsem zadny fanousel FB UPC ani jsem se nezucastnil zadny souteze. Takze nevim, jestli je to docasne nebo nahodne vybiraji dalsi lidicky.

Odesláno

...tak to já jsem tu soutěž na FB zase vyplnil,dneska ESP2 HD naběhlo,ale večer konec a píšou není signál.

Maj v UPC pěknej bordel,furt mi obnovuj balík s Filmboxama,kterej si neplatím,pak přijde mail,že to končí a že si to můžu objednat a pak to zase sami pustej,to už trvá skoro 1rok.

Odesláno
Nevim, cim jsem si to zaslouzil, ale na rezerve 1 HD me jede "Eurosport 2 HD". Nejsem zadny fanousel FB UPC ani jsem se nezucastnil zadny souteze. Takze nevim, jestli je to docasne nebo nahodne vybiraji dalsi lidicky.

Jsem na tom stejně :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague