Návštěvník Koala Odesláno 18. května 2012 Sdílet Odesláno 18. května 2012 Ahoj, zajímalo by mě, jaké máte hodnoty na upstreamu v modemu 3208. Mě se hodnoty vždy pohybují mezi 48 dBmV až 52 dBmV. Ale viděl jsem jsem u známého i hodnoty 35 dBmV, tak by mě zajímalo jaké mají jiní uživatelelé. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 18. května 2012 Sdílet Odesláno 18. května 2012 Měla by být přibližně v rozmezí 30 - 50 dBmV Podstatně důležitější hodnota je SNR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2012 Sdílet Odesláno 18. května 2012 A jaké hodnoty signálu a SNR by měly být pro downstream ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. května 2012 Sdílet Odesláno 18. května 2012 ideálně přes 40 dB a kolem 0 dBmV Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. května 2012 Sdílet Odesláno 19. května 2012 SNR 40 dB spis plati pro novejsi modemy s Docsis 3.0, u starsich modemu se teto hodnoty da dosahnout jen obcas. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník edccpu Odesláno 19. května 2012 Sdílet Odesláno 19. května 2012 Čau všichni, od včera mám doma UPC FP 30, dostal jsem modem Motorola Surfboard ( pro ED 2.0 ). Když se podívám do web rozhraní modemu, tak se mi docela často, řekl bych, mění kanály pro Downstream, od včera se mi to posunulo několikrát z 374MHz na momentálních 394MHz , upstream je pořád na stejné hodnotě, tj 44,3MHz. SNR na DS bylo u všech kanálů stejné cca 39,2-40 dB a Power level byl cca -5 až -5,5 dBmV . Proč se tomu tak děje ? Podle hodnot ty kanály na špatné nevypadají, ani na zarušené. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. května 2012 Sdílet Odesláno 19. května 2012 nějakej problém tam bude pokud budou výpadky a změna kanálu přetrvávat, tak reklamace Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. května 2012 Sdílet Odesláno 19. května 2012 Obcas se ty kanaly meni, na tom neni nic spatneho. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník edccpu Odesláno 20. května 2012 Sdílet Odesláno 20. května 2012 Ok, díky za odpověď . Rychlost tedy trochu kolísá, tak uvidím, jak to bude v budoucnu. Btw. Dnes ráno jsem zase na 378MHz , ale hodnoty jsou v pořádku SNR cca 40dB a Power level : -5.2 dBmV . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.