Návštěvník koffee Odesláno 19. května 2012 Sdílet Odesláno 19. května 2012 Ahoj, cca od 1.5.2012 - tedy po změně tarifů u UPC se mi nedaří připojit na VPN do firmy, ani na moje soukromé ftp u Wedosu. Mám tarif 30 (nebo 32, nevím) / 1,5, modem Motorola Sufboard (ano, pořád ten první), router Asus WL500g. I když z okruhu vypojím router a jedu přímo na Modem -> PC, na VPN se nedostanu. Pokud se připojím přes 3G od Vodafone, VPN funguje - nastavení je tedy v PC správné. Nesetkal se s tím někdo? Předpokládám, že řešení bude UPC linka/technik... Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. května 2012 Sdílet Odesláno 19. května 2012 ICQ,Skype, mail pres POP3 apod ti jedou ? Pokud ne, tak by se mohlo jednat o zablokovane porty. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 20. května 2012 Sdílet Odesláno 20. května 2012 Ahoj, Myslím si, že máme hodně podobný problém. Modem mam CISCO EPC3925 Pingy: nix,seznam.cz v pořádku (zajímavé') Pingy: wedos, coolhousing, forpsi - ztrátovost 40-60% (Dělá to i u zahraničních serverů, nevím jak je to možné) Mam ještě k tomu problém s pomalým dl, volal jsem tam, řekl jsem, že prostě mam latency hrozné i download a prý, že to bude chyba modemu. Je to divné. Dělá mi to od včerejška. Celý den mě to odmítalo udělat výsledek na pingtest.net, zkusil jsem v tuto chvíli.. a je to hrůza Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.