Přejít na obsah

TechniSat TechniStar K1 - alternativní HD PVR Box

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kodl

Dojmy z TechniSat TechniStar K2 ISIO, které jsem slíbil výše, dodám. Jen ještě strpení - vzorek pro testy dorazil do ČR až teď a já se k tomu otestování dostanu až po dovolené - v půlce září.

• po 3 týdnech...
Návštěvník mojmirus

Objevil se novy firmware. Nevim jesli byl jeste nejaky jiny od 2.050. Nyni je na webu 2.46.0.12-2467b . Uvadi pouze zmeny v zobrazeni titulku a nejake vetsi moznosti se zvukem. Ja osobne bych uvital celkove zrychleni prace s pristrojem. Je to asi neustalym dekodovanim , ale je to proste pomale jako snek. Uz jsem si dokonce i zvyknul ...

Zde: ftp://tsdownload:JP7g5hVD@ftp1.technisat.de/assets/medias/common/56/SOFT_TechniStar_K1_2467b.zip

• po měsících...
Návštěvník mojmirus

to: Kodl

Zacinaji se objevovat velke potize s ext HDD. Mam zaplneno max 30 % ale trva i 3-4 minuty nez je mozno nacist data z HDD. Kdyz dam nacist seznam drive - tak pristroj proste spadne a nabootuje znovu a to jsem zapnul i rychly start.

Fakt me to rozciluje - Mozna zkusim vymenit za jiny HDD

Nemas podobne problemy ?

Návštěvník Kodl

to mojmirus:

TechniStar K1 už doma nemám, mám už Digit ISIO C, ale ten původní TechniStar K1 je teď u mých přátel a tam žádné problémy hlášené nemám (a to si piš, že bych se o potížích dozvěděl ;-)

Používají ho s WD Passport 500GB.

Pokud jsi předtím s tím svým diskem (mimochodem, jakým?) problémy neměl, tak to může být tím, že:

a) na disku se ti nějak poškodil souborový systém a settopbox s ním má potíže

b) nebo máš na tom disku uložené něco, co settopboxu vadí.

Doporučuji odzálohovat z disku nahrané pořady - třeba do PC, přeformátovat disk (nejlépe formátováním přímo v settopboxu na FAT32), vrátit na něj nahrané pořady zpět ze zálohy.

Návštěvník mojmirus

To me taky napadlo s tim formatem

- mam tam nejaky Samsung. Koupil jsem na zalohovani ted nejaky Verbatim na usb 3.0. Predpokladam ze usb 3.0 technisat nepodporuje, ikdyz ten disk je zpetne kompatibilni na usb 2.0

Návštěvník Kodl

Záleží na verzi firmware, ze kterého aktualizuješ. Dříve byl jiný postup, než nyní. Přinejhorším můžeš zkusit oba postupy, nic tím nezkazíš.

Ze staženého archivu vzít soubor firmwaru (myslím, že *.pad) dát ho na flashku (nejlépe prázdnou, zformátovanou na fat32), vsunout do settopboxu a v menu Nastavení zvolit Aktualizace software. V případě starších firmware bylo potřeba dát na flashku i soubor singleupdate nebo autoupdate (ze staženého archivu) a pak settopbox s vloženou flashkou restartovat.

Návštěvník mojmirus
to mojmirus:

TechniStar K1 už doma nemám, mám už Digit ISIO C, ale ten původní TechniStar K1 je teď u mých přátel a tam žádné problémy hlášené nemám (a to si piš, že bych se o potížích dozvěděl ;-)

Používají ho s WD Passport 500GB.

Pokud jsi předtím s tím svým diskem (mimochodem, jakým?) problémy neměl, tak to může být tím, že:

a) na disku se ti nějak poškodil souborový systém a settopbox s ním má potíže

b) nebo máš na tom disku uložené něco, co settopboxu vadí.

Doporučuji odzálohovat z disku nahrané pořady - třeba do PC, přeformátovat disk (nejlépe formátováním přímo v settopboxu na FAT32), vrátit na něj nahrané pořady zpět ze zálohy.

Dal jsem tam novy disk Verbatim a je to mnohem sviznejsi. Ten puvodni disk jsem pouzival jen na prehravani filmu a pak pouze pro K1. Uz ani nebudu zkouset nejake hratky a necham to tak .

• po měsíci...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...