Odesláno 28. února 2013 12 let Teď tě zase poprosím já - až zaktualizuješ na ten nejnovější firmware (14.02.2013), napiš sem prosím zkušenosti! TechniStar jsem před půl rokem posunul v rodině, tak abych věděl, jestli ho tam mám také zaktualizovat.
Odesláno 28. února 2013 12 let Nakonec jsem to delal pres flashku - SOFT_TechniStar_K1_2050c . Z meho velmi kratkeho pohledu to je uplne stejne - ale u OPT neni volba Nova zalozka ;( Co se tyce ext. disku , tak zatim to drzi a nepada ... Klepu na drevo
Odesláno 28. února 2013 12 let Tak mi to nedalo a nakoukl jsem do podrobného německého manuálu k TechniStaru. S nastavením záložky je to tam jinak než u ISIO. Jestli jsem to pochopil správně, tak se vytvoření nové záložky v průběhu nahrávání neprovádí přes tlačítko "OPT", ale přes tlačítko "REC".
Odesláno 28. února 2013 12 let No fakt, ja to potreboval v prubehu prehravani a REC je uplne super ! Danke main deutche freund
Odesláno 28. února 2013 12 let Takže REC tlačítko funguje pro nastavení záložky i při přehrávání? Tak to je fajn! Ještě se mi prosím tě mrkni - ten nový firmware zřejmě umožňuje v menu Nastavení aktivovat možnost "vzdáleného přístupu" již jen pro mobilní aplikace "MyTechniSat App" (zadáním email + heslo), je to tak? Už tam asi nelze aktivovat vzdálený přístup z webového prohlížeče, jak to šlo v předchozím firmwaru, že? Nahrávání tedy lze v novém firmwaru nastavovat jen z iOS nebo Android zařízení. Je to tak? Ptám se proto, že v modelech ISIO to nastavení nahrávání pomocí webového prohlížeče také nedávno zavrhli a nahradili to tou svou "MyTechniSat App" (což mě mimochodem docela naštvalo - mohli přece nechat možnost obojího přístupu).
Odesláno 28. února 2013 12 let No rekl bych ze je to pres sitove nastaveni . Jsem sice IT , ale programator analytik ... Site uplne nesnasim Viz priloha
Odesláno 28. února 2013 12 let Tak to je výborná zpráva, že to tam zůstalo. Díky! Kéž by to nechali i v ISIO. Tam už tohle menu zmizelo a je tam jen Nastaveni "MyTechniSat".
Odesláno 2. března 2013 12 let to: Kodl Tak jsem zjistil docela zasadni zradu. Na to me ani nenapadlo se ptat (jsem zvykly na funkcionalitu Panasonicu) . Pokud se nahrava nejaky porad , nemuzu prehravat jiny - drive nahrany, aniz bych nasilne neukoncil nahravani stavajiciho poradu- pokud vyvolam seznam nahravek , ci stisknu menu nabidne mi bud ulozit, vyradit nebo zpet - ale bez moznosti se dostat do seznamu nahravek. Jelikoz se nahravaji porady vecerni a zaroven se na TV koukame taky vecer, tak tohle me docela zasadne omezuje. To se asi neda jinak obejit, co ?
Odesláno 2. března 2013 12 let Tohle jsem ani u Technistaru nezkoušel. při nahrávání jsme se dívali na něco jiného na Tv přes její tuner. Zkoušel jsi tlačítko NAV? Je to myslím jedno z těch barevných na dálkovém ovladači. To by mohlo umožnit vstup do nahrávek v průběhu nahrávání, stejně jako u ISIO.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.