Odesláno 12. září 2012 12 let Jak ti rekli, staci jen reset modemu aby si nacetl konfiguraci o nove rychlosti, nic vic, pak staci zkontrolovat na speedtestu zda to tak opravdu jede. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. září 2012 12 let Podařilo se někomu už dojednat slevu na jejich letošní balíčky - Kombi Komfort? V lednu to prý ještě nešlo. Zavolal jsem jim na infolinku rozčarovaný, poté co jsem zjistil, že z 692 Kč, které mi byly slíbeny na rok, je najednou 750 Kč - to je už horší cena než za normální Kombi Komfort. Za pár dní mi bude volat kolega. Dva měsíce zpátky jsem si zavolal o vyúčtování, protože mi je neposílali od doby, co to platím sipem. Byly mi nápadné vyšší částky, co platím.
Odesláno 14. září 2012 12 let Na balík služeb už další slevu nedostanete. Tam už slevu máte a napořád (ne jen na rok). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. září 2012 12 let Myslím, že slevu dostane až mu skončí závazek a bude chtít odstoupit od smlouvy. Na balíčky služeb z loňska (NET+TV za 599,-) šla sleva taky udělat.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.