tomus Odesláno 12. září 2012 Sdílet Odesláno 12. září 2012 Jak ti rekli, staci jen reset modemu aby si nacetl konfiguraci o nove rychlosti, nic vic, pak staci zkontrolovat na speedtestu zda to tak opravdu jede. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. září 2012 Sdílet Odesláno 13. září 2012 Podařilo se někomu už dojednat slevu na jejich letošní balíčky - Kombi Komfort? V lednu to prý ještě nešlo. Zavolal jsem jim na infolinku rozčarovaný, poté co jsem zjistil, že z 692 Kč, které mi byly slíbeny na rok, je najednou 750 Kč - to je už horší cena než za normální Kombi Komfort. Za pár dní mi bude volat kolega. Dva měsíce zpátky jsem si zavolal o vyúčtování, protože mi je neposílali od doby, co to platím sipem. Byly mi nápadné vyšší částky, co platím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. září 2012 Sdílet Odesláno 14. září 2012 Na balík služeb už další slevu nedostanete. Tam už slevu máte a napořád (ne jen na rok). Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 14. září 2012 Sdílet Odesláno 14. září 2012 Myslím, že slevu dostane až mu skončí závazek a bude chtít odstoupit od smlouvy. Na balíčky služeb z loňska (NET+TV za 599,-) šla sleva taky udělat. Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.