Odesláno 2. června 2005 19 let Kurník, já nezapnul doma TV už tak týden - musím zkusit zjistit zda mi tam taky něco nového běží, jsem ze Zlína, nevíte někdo zda něco nového naladím nebo to ani nezkoušet?
Odesláno 2. června 2005 19 let Autor Ve Zline by mel (bude) vysilat na kanale K 25. V Brne zatim ani neni v prehledu frekvenci programu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. června 2005 19 let Jo ve Zlíně už to min. 14 dní běží. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín
Odesláno 3. června 2005 19 let Autor Tak v Brne bude Film+ vysilat na kanale K41 (ted je tam nemecky Eurosport) a kanal CCTV-9 bude vysilat misto TV5 na K24. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. června 2005 19 let Tak v Brne bude Film+ vysilat na kanale K41 (ted je tam nemecky Eurosport) a kanal CCTV-9 bude vysilat misto TV5 na K24. A nevíš kdy?
Odesláno 6. června 2005 19 let Zkoušel jsem si naladit Film+ a bohužel neúspěšně, takže nevím čím to že někdo tvrdil, že mu to již 14 dní ve Zlíně jede? Kde je tedy zádrhel... ne že bych se na ten kanál plánoval dívat, od doby co jsem objevil hraní po netu OpenTTD (Transport Tycoon) tak TV nezapínám
Odesláno 6. června 2005 19 let Ve Zlíně jěště neběží je tam stale "ARTE" místo něho by měl přijit již zmiňovaný FILM+ a místo Eurosportu německého CCTV9. Kdy je stale ve hvězdach
Odesláno 7. června 2005 19 let Moc se omlouvám, ten mystifikátor jsem byl já . Spletl jsem si to s CS Filmem, který už opravdu běží od půlky června. Ještě jednou sorry... Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín
Odesláno 9. června 2005 19 let Autor Dnes zacal Film+ vysilat i v Brne na kanale K41. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.