Návštěvník vasil1234 Odesláno 27. května 2012 Sdílet Odesláno 27. května 2012 Dobrý den, určitě se to tady již řešilo, ale chci se zeptat. Nedávno jsem si pořídil balíček kombi komfort + od UPC kde se udává že rychlost internetu má být až 120mbit/s. Ale internet mi běží max. 40Mbit/s. Modem jsem zkoušel restartovat, dokonce jsem vyzkoušel i jiný kabel. Dočetl jsem se, že UPC garantuje aspoň 66% rychlost, což znamená že by internet teoreticky neměl spadnout pod 79,2 Mbit/s. Máte někdo podobné zkušenosti a má smysl se o tom vůbec z UPC hádat?.Jsou schopni s tím něco udělat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. května 2012 Sdílet Odesláno 27. května 2012 40 Mb je fakt malo, pokud pouzivas router, tak ho odpoj a pak zkus test popsany zde: viewtopic.php?f=10&t=3852&p=55789&hilit=winmtr#p55789 Pak pripadne zavolat na UPC a nechat si proverit linku. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.