Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

došel mi hezký informační e-mail od UPC, ve kterém je napsáno, že od bude připudou nějaké stanice a v seznamu je i ČT2HD (žádný Eurosport 2 HD) je zde i odkaz na url novehd co zde již prošlo. Na webu je zase řeč o Eurosport 2 HD nikde nic o ČT2 HD…

url newslettru http://newsletter.upc.cz/zmena-vyuctovani-kveten-12/

url http://www.upc.cz/o-upc/novehd/2099/209 ... 205_novehd

Tak by mě zajímalo co teda platí.

Odesláno

Bude to nejspíše tím, že připravili email s pracovním názvem programu jako CT HD2 (nikoli CT 2 HD), který měl být původně zase mixem ČT2 a ČT 4. Česká televize následně vytvořila poze program CT 4 HD.

Program Eurosport 2 HD se má objevit 1.7.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Opravdu moc hezký článek.

Hlavně ta poslední věta: "Své zákazníky o tom už informovala i největší tuzemská kabelová společnost UPC."

Takže, proč se ptáte?

Odesláno

mě to nevadí.. to zaleží jen na vysílacích právech.. a o penězích.kde co bude.. lada... BRNO

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague