Odesláno 31. května 2012 12 let Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je možné vzít a přeníst modem v jednom městě do jiné ulice kde je přípojka UPC? Jde mi to, že budu asi měsíc zdůvodů hlídání bytu bydlet jinde a samozřejme když si net platím bych si chtěl vzít s sebou. Zajímá mě jestli UPC pozná že jsem modem bez jejich souhlasu přepojil a jestli mi net pojede dle mého tarifu? Díky
Odesláno 31. května 2012 12 let Muzes to zkusit, ale jestli to bude fungovat zalezi na vic faktorech, takze nejlepsi to bude primo otestovat na miste. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. května 2012 12 let A nehrozí za to nějakej postich? Poznají že jsem modem v rámci města přenesl? Net i kabelovka v tom bytě zaplé jsou ale jen základ + 1Mb a já mám 120Mb. Podle adresy tam tu rychlost podporují.
Odesláno 31. května 2012 12 let Pokud to bude fungovat, tak v tom nevidim zadny problem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. června 2012 12 let Je potřeba si uvědomit, že ten modem komunikuje v síti obousměrně (narozdíl od STB) a že se dá tedy docela i určit, kde se nachází a kde by se měl nacházet. Zařízení se stěhovat nemá (dříve to bylo i ve VOP nevím zda je to tam i teď). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. února 2013 12 let mel jsem tu technika na zapojeni netu a funguje mi i televize pres STB z jine smlouvy v ramci Prahy u TV pry nepoznaji kde je pripojena, u Internetu ano ale fungovat to bude a pry ani problemy s tim byt nemely, jen ti mozna pujde ta nizsi rychlost internetu.
Odesláno 5. srpna 2013 11 let ty spamboti sou čim dál chytřejší - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. srpna 2013 11 let SMAZANO Obacas se spambotum podari desifrovat kontrolni otazku, takze ji budu muset opet zmenit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.