Odesláno 1. června 2012 12 let Lidi mam Internet od UPC 30MB Dne 28.05.12 Mi neustale blbne pripojeni dělato přesne to že : Připoji se k mistní siti a hned se odpoji a zase atak to jde do kola dělalo to asi 1hodinu a druhej den to děla skoro 5hodin v kuse a pak zase prestane. dneska 1.6.2012 to děla pořad a bojim se o zakladni desku aby se neznicila co mam dělat ??? cim to je ?
Odesláno 1. června 2012 12 let Zkuste dotlačit kabel co vede z modemu do PC popř. ho vyměnit. Bude nejspíše špatný. Další možnost je poté špatná síťová karta, ale spíš bych sázel na to první. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. června 2012 12 let to jsem skousela..ale jeste neco kdyz nanic nenajizdim nejsem na webu tak to ukazuje ze to je pripojeni ale jak mile spustim prohlizec a nebo jdu na jinou stranku samo se to hned vypina a zase zapne.
Odesláno 3. července 2012 12 let Původně jsem to taky tipoval na kabel, ale takhle mě fakt nic nenapadá, jo je to oříšek, poptám se a uvidím, co zjistím.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.