Návštěvník marie.horvathova90 Odesláno 1. června 2012 Sdílet Odesláno 1. června 2012 Lidi mam Internet od UPC 30MB Dne 28.05.12 Mi neustale blbne pripojeni dělato přesne to že : Připoji se k mistní siti a hned se odpoji a zase atak to jde do kola dělalo to asi 1hodinu a druhej den to děla skoro 5hodin v kuse a pak zase prestane. dneska 1.6.2012 to děla pořad a bojim se o zakladni desku aby se neznicila co mam dělat ??? cim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. června 2012 Sdílet Odesláno 1. června 2012 Zkuste dotlačit kabel co vede z modemu do PC popř. ho vyměnit. Bude nejspíše špatný. Další možnost je poté špatná síťová karta, ale spíš bych sázel na to první. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník marie.horvathova90 Odesláno 1. června 2012 Sdílet Odesláno 1. června 2012 to jsem skousela..ale jeste neco kdyz nanic nenajizdim nejsem na webu tak to ukazuje ze to je pripojeni ale jak mile spustim prohlizec a nebo jdu na jinou stranku samo se to hned vypina a zase zapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník větrák Odesláno 3. července 2012 Sdílet Odesláno 3. července 2012 Původně jsem to taky tipoval na kabel, ale takhle mě fakt nic nenapadá, jo je to oříšek, poptám se a uvidím, co zjistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.