Návštěvník Bucky Kid Odesláno 2. června 2012 Sdílet Odesláno 2. června 2012 Zdravím, mám FP30 (původně FP10) a potýkám se nepravidelně s výpadky sítě (U UPC to není protože při vypnutí/zapnutí modemu net normálně naskočí a jede se dál). Četnost zhruba 1-2x do týdne (nepravidelně, někdy i několik týdnů bez výpadku a jindy 3 výpadky za den). Modem mám tu starou černou Motorolu na stojáka (asi SB 5100). Neví někdo čím to může být, nebo to dělají tyhle modemy všechny? Už mě to občas štve, hlavně když to zdechne víckrát za den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. června 2012 Sdílet Odesláno 2. června 2012 čim by to bylo, něco je špatně a u tebe to nejspíš nebude nevíš, kde najdeš kontakt na technickou podporu? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. června 2012 Sdílet Odesláno 2. června 2012 Jak se ten vypadek projevuje a jak dlouho trva ? zkus test popsany zde: viewtopic.php?f=10&t=3852&p=55789&hilit=winmtr#p55789 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 2. června 2012 Sdílet Odesláno 2. června 2012 Ten výpadek bohužel trvá tak dlouho dokud nerestartuju modem 378000000 Hz Signal To Noise Ratio 39.5 dB Power Level 4.1 dBmV Upstream Value Channel ID 9 Frequency 50800000 Hz Power 49.9 dBmV ale je zajímavý že když se ten net kousne tak se nedostanu ani na stránku do modemu. To by mohla být nějaká porucha modemu že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. června 2012 Sdílet Odesláno 2. června 2012 Pokud mas v modemu zapnuty Enable DHCP Server, tak ano. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 2. června 2012 Sdílet Odesláno 2. června 2012 Jo tak to já nevím, v modemu si umím akorát otevřít konfigurační stránky Mám u UPC šanci že to uznají jako vadu, modem přijedou vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. června 2012 Sdílet Odesláno 3. června 2012 Ano máte. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.