Odesláno 2. června 2012 12 let Zdravím, mám FP30 (původně FP10) a potýkám se nepravidelně s výpadky sítě (U UPC to není protože při vypnutí/zapnutí modemu net normálně naskočí a jede se dál). Četnost zhruba 1-2x do týdne (nepravidelně, někdy i několik týdnů bez výpadku a jindy 3 výpadky za den). Modem mám tu starou černou Motorolu na stojáka (asi SB 5100). Neví někdo čím to může být, nebo to dělají tyhle modemy všechny? Už mě to občas štve, hlavně když to zdechne víckrát za den
Odesláno 2. června 2012 12 let čim by to bylo, něco je špatně a u tebe to nejspíš nebude nevíš, kde najdeš kontakt na technickou podporu? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. června 2012 12 let Jak se ten vypadek projevuje a jak dlouho trva ? zkus test popsany zde: viewtopic.php?f=10&t=3852&p=55789&hilit=winmtr#p55789 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. června 2012 12 let Ten výpadek bohužel trvá tak dlouho dokud nerestartuju modem 378000000 Hz Signal To Noise Ratio 39.5 dB Power Level 4.1 dBmV Upstream Value Channel ID 9 Frequency 50800000 Hz Power 49.9 dBmV ale je zajímavý že když se ten net kousne tak se nedostanu ani na stránku do modemu. To by mohla být nějaká porucha modemu že?
Odesláno 2. června 2012 12 let Pokud mas v modemu zapnuty Enable DHCP Server, tak ano. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. června 2012 12 let Jo tak to já nevím, v modemu si umím akorát otevřít konfigurační stránky Mám u UPC šanci že to uznají jako vadu, modem přijedou vyměnit?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.