Návštěvník gsmtools Odesláno 3. června 2012 Sdílet Odesláno 3. června 2012 Nedaří se mi zprovoznit probouzení počítačů za Cisco modemem EPC3925. V lokální síti WOL funguje perfektně. Přes modem magic packet neprochází. Má někdo nějaký vyzkoušený postup, jak to zprovoznit? Přesměrování portu - např port na IP kameru ve vnitřní síti, voip bránu... Nastavoval jsem to v Applications and gaming - port range forwarding - nicméně to vůbec nefunguje Je třeba ještě někde něco donastavit? Nebo snad UPC blokuje automaticky některé porty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2012 Sdílet Odesláno 4. června 2012 Port forwarding vám nepomůže, protože ve chvíli, kdy chcete magic paket forwardovat nezná modem MAC adresu zařízení, které je vypnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. června 2012 Sdílet Odesláno 4. června 2012 UPC blokuje porty 135,139,445,3128 a 8080. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gsmtools Odesláno 4. června 2012 Sdílet Odesláno 4. června 2012 u Asus routerů mi to fungovalo tak, že jsem se přihlásil přes putty do routeru a nastavil pevné arp záznamy např: arp add 192.168.1.20 mac adresa záznam tam vydržel vždy do resetu routeru Doufám, že existuje nějaké řešení. Port forwarding vám nepomůže, protože ve chvíli, kdy chcete magic paket forwardovat nezná modem MAC adresu zařízení, které je vypnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2012 Sdílet Odesláno 27. září 2012 Dobrý den, mám stejný modem s připojením od společnosti UPC. Přebuzení PC se mi podařilo rozhochodit, zasláním magic paketu pomocí aplikaci woke on lan na androidu. Na odkazu dolu je nastaveni pro Windows 7. Co se tyce routra samotneho tak po prihlaseni v sekci "LAN Setup" jsem se podival na "Pre-assigned DHCP IP Addresses", jestli tomu správně rozumím, tak tohle zabezpečuje statické přidělování IP adres. Zapamatoval jsem si IP počítače, který chci probouzet, a pak jsem na tuhle IP adresu forwardoval vsechno na portu 9. Nastavením v sekci "Application and Gaming" -> "Prot rande forwarding". Start, End: 9 Protocol: Both , IP adresa PC ktery chcem probouzet. Chtělo to trpělivost a pvené nervy, ale teď buzení WOL funguje. Odkaz: http://windows7-issues.blogspot.cz/2011 ... -easy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 29. října 2012 Sdílet Odesláno 29. října 2012 Je to fajn, ale stale me muze pc probudit kdokoliv z netu, klidne robot co scanuje vsechny ip na svete. A pripojit se na modem, povolit forward, vzbudit PC a zakazat forward neni uplne nejpohodlnejsi. Mozna by to vsak slo nejak automatizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 29. října 2012 Sdílet Odesláno 29. října 2012 To je naprosto mizivá šance, že k tomu dojde. Navíc probuzený PC, s nutností zadat heslo uživatele, je každému akorát k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 3. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Kazdopadne, me to stejne nejde, i kdyz mam rezervovanou ip, si myslim, ze mam nejak spatne ten powermanagement sitovky nastavnej, jakkoliv samozrejme odpovida vsem doporucenim, ale po uspani pc proste zmizi z aktivnich zarizeni routeru, takze si myslim, ze modem proste nevi kam magic packet poslat. Teoreticky by bylo mozne, ze to mam vyple v biosu, ale to pochybuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 12. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Tak mazec, uz me to funguje, pro otestovani jsem pouzil http://wol.vanis.cz/default.aspx . Vynechal jsem ten krok simple tcp ip services. Takze to byla zcela moje chyba. EDIT: tak tim to asi nebylo, asi jak pisu, vzdycky jsem to zkousel s odstupem a vcera chvilku po uspani a to fungovalo, takze pocitam, ze je to proste tim, ze router nevi kam to natovat, protoze nema aktivniho klienta s ip nastavenou ve forwardingu. A ano, jsem si jisty, ze rezervaci ip pro mac adresu nastavenou mam. Jeste jsem zkusil ten lease zvetsit z 60minut na 1440 coz je nejvic kolik jde, jestli to pomuze uvidim. + jsem si zkusil dat statickou IP. Kdyz to nepomuze, tak zkusim s UPC domluvit downgrade na modem a k tomu vemu neco na cem bezi tomato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 13. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Hmm, nevim co delam blbe, proste to nefunguje, pc neni v client listu, muzes potvrdit, ze ti to skutecne fuguje treba i po 8 hodinach od uspani a ne jen chvilku pote? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.