Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Chyba ti v ponuke UPC Digital (CZ & SK) sluzba videopozicovna a televizny archiv? 38 hlasů

1. 1. Chyba ti v ponuke UPC Digital (CZ & SK) sluzba videopozicovna a televizny archiv?

• ano, videopozicovna a televizny archiv je presne to, co mi v ponuke UPC Digital chyba
      11
    • ano, videopozicovna
      0
    • ano, televizny archiv
      13
    • nie, postacuje nahravanie na DVR Handan alebo HD-DVR Kaon
      14

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Ty 2 modemy určitě nepůjdou :) a nejde tak ani o technické řešení u zákazníků, ale u UPC a jejich hlavních stanic.

A jestli chceš něco naznačit, tak do konce olimpiády a eura nic nečekej :wink: potom by už se mohl naplnit slib UPC a zařadit min. to HBO popř. třeba i Prima Play, VoYo a další (když to umí i samotné TV vysílat tyhle video portály ...)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Uvedené služby pravdepodobne nebude slovenské UPC v najbližšej dobe ponúkať, aj keď sú veľmi žiadané. V dnešnej dobe je výhodnejšie prejsť na IPTV.

PS: Videopožičovne ponúkané operátormi sú na tom biedne, lepším riešením je napr. iTunes

Odesláno

mne pred chvilou odpisali z technickej podpory slovenskeho UPC.

odpisali mi ze video on demand teda televizny archiv, tento rok 2012 nebude zaradeny, resp. malo pravdepodobne ze bude spusteny.

cize smer vypoved a prejst ku konkurencii.

Odesláno

Presne tak. Treba len počkať do skončenia viazanosti.

Odesláno

a ty MarioAL si spokojny so sluzbami slovenskeho upc?

Odesláno

S ponukou programov áno, ale so službami nie.

Odesláno

zakaznicky servis by veru mohol byt lepsi

Odesláno

CA modul a nahravanie na externy disk je plne dostacujuce,teda aspon pre mna.Nahravam len ked som mimo domu,pred tym ako odchadzam nastavim cas nahravania vypnem TV a o vsetko sa uz postara externy disk.Doma pouzivam len timeshift a akykolvek film si stiahnem z netu.Takze videopozicovna,archiv,načo?

Odesláno

Mne tiez archiv nechyba.. resp. velmi zriedka nase uzasne TV stanice ponukaju nieco tak jedinecne a uzasne, ze by sa to nedalo zohnat/stiahnut/kupit inde!

Predrazenu videopozicovnu nizkej kvality (ktora je rovnaka aj u IPTV providerov) naozaj nemusim..

Naopak si cenim moznost zaznamu, ktory mozem dalej spracovat.. to mi ziadny iny operator ci technologia (okrem satelitu ci terestrialu) neponuka..

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

ritchi - tebe brzy nekdo stahne - ale z kuze :lol:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague