Návštěvník vasil1234 Odesláno 7. června 2012 Sdílet Odesláno 7. června 2012 Dobrý den, pořídíl jsem si UPC internet s rychlosti 120Mbit/s a jelikož mám doma několik počítačů, nemůžu vést kabel z modemu rovnou do PC ale musím přes router, který tuhle přenosovou rychlost bohužel nezvladá, takže s ním jede net tak maximálně 40Mbit/s ...Můžete mi doporučit nějaký router, který by s tímhle neměl mít problém?..Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vasil1234 Odesláno 7. června 2012 Sdílet Odesláno 7. června 2012 A pokud možno nějaký cenově dostupný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 7. června 2012 Sdílet Odesláno 7. června 2012 Teoreticky každý s 1 Gbitovými porty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. června 2012 Sdílet Odesláno 7. června 2012 TP-LINK TL-WR1043ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 8. června 2012 Sdílet Odesláno 8. června 2012 ano, taky doporučuji TP-LINK TL-WR1043ND, už ho mám přes půl roku a šlape jak hodinky (nahodil jsem tam DD-WRT firmware, ale nebyl problém ani s původním firmwarem) Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vasil1234 Odesláno 8. června 2012 Sdílet Odesláno 8. června 2012 Ok. Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 8. června 2012 Sdílet Odesláno 8. června 2012 Tp-Link TL-WR1043ND je dobrá rada nebo bych šel ještě do http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z9000QVH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BrkoBrko Odesláno 8. června 2012 Sdílet Odesláno 8. června 2012 Tp-Link TL-WR1043ND je dobrá rada nebo bych šel ještě do http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z9000QVH Ano ten TP-Link je dobrej, ale ten odkaz je na router, který je jen 100 Mbit -ový na WAN i LAN portech. Takže pro připojení 120 Mbit asi nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 8. června 2012 Sdílet Odesláno 8. června 2012 Omlouvám se,já debil nepozorně četl.Já to bral podle sebe a já mám jen 60Mbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2012 Sdílet Odesláno 15. června 2012 a nestačil by 1Gbit switch? a k tomu treba nejakou wifinu levnou (nebo potrebujes po bezdratu mit 120Mbit?). osobne bych tam necpal router, pokud nepotrebujes routovat (jde prave o to, aby to nebrzdil firewall, apod. z wan na lan).. u tehle levnych clovek nikdy nevi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.