Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

pořídíl jsem si UPC internet s rychlosti 120Mbit/s a jelikož mám doma několik počítačů, nemůžu vést kabel z modemu rovnou do PC ale musím přes router, který tuhle přenosovou rychlost bohužel nezvladá, takže s ním jede net tak maximálně 40Mbit/s ...Můžete mi doporučit nějaký router, který by s tímhle neměl mít problém?..Děkuji.

Odesláno

A pokud možno nějaký cenově dostupný :-D

Odesláno

Teoreticky každý s 1 Gbitovými porty.

Odesláno

TP-LINK TL-WR1043ND

Odesláno

ano, taky doporučuji TP-LINK TL-WR1043ND, už ho mám přes půl roku a šlape jak hodinky (nahodil jsem tam DD-WRT firmware, ale nebyl problém ani s původním firmwarem)

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

Ok. Dik moc ;-)

Odesláno
Tp-Link TL-WR1043ND je dobrá rada nebo bych šel ještě do http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z9000QVH

Ano ten TP-Link je dobrej, ale ten odkaz je na router, který je jen 100 Mbit -ový na WAN i LAN portech. Takže pro připojení 120 Mbit asi nic moc.

Odesláno

Omlouvám se,já debil nepozorně četl.Já to bral podle sebe a já mám jen 60Mbit.

Odesláno

a nestačil by 1Gbit switch? ;) a k tomu treba nejakou wifinu levnou (nebo potrebujes po bezdratu mit 120Mbit?). osobne bych tam necpal router, pokud nepotrebujes routovat (jde prave o to, aby to nebrzdil firewall, apod. z wan na lan).. u tehle levnych clovek nikdy nevi..

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague