Slamb Odesláno 10. června 2012 Sdílet Odesláno 10. června 2012 Proč kravinu ? vzhledem k tomu, že takovej internet je jenom na příležitostný používání v krajní nouzi a televize vyjde nastejno jako dvb-t, tak bych za to víc jak 300 včetně modemu a modulu nedal Já nepsal o slevě, ale o normální ceníkové ceně. Ve slevě to vychází na 650Kč měsíčně na rok. 120M je ve slevě na 4 měsíce za 400, ale výsledek je +/- stejnej... Buď má poskytovatel lepší internet a TV nestojí za nic (obvykle vše založené na IPTV), anebo nemá dokonce TV vůbec. něco proti iptv? - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. června 2012 Sdílet Odesláno 10. června 2012 http://www.upc.cz/internet/fiber-power-120/ Až bude IPTV nabízet stejný komfort jako TV přes kabel (tj. možnost příjmu programů přímo v TV bez nutnosti STB nebo nákup vlastního STB, připojení 4x TV za jeden měsíční paušál), tak to bude konkurence. Zatím je to chudý příbuzný. Ale jistě někomu nenáročnému s jedním televizorem to může posloužit, já sám bych to ale nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 10. června 2012 Sdílet Odesláno 10. června 2012 Elnc Lepsie by som to ani ja nesformuloval V UPC SK to bude dokonale az potom ked zacnu ponukat aspon 3 zariadenia na jeden pausal.Takto som zatial odkazany na tretiu tv len s analogom.UPC proste nema konkurenciu v pomere sluzba,cena a poznamky typu monopol a podobne su len vykrikom do tmy zufalych ludi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. června 2012 Sdílet Odesláno 10. června 2012 Taky nechápu, proč UPC SK neposkytuje totéž co UPC CZ. Navíc v SK je mnohem větší konkurence, tedy aspoň to tak vypadá (kabelovka Digi, Magio apod.). Třeba se tam někdo probudí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 10. června 2012 Sdílet Odesláno 10. června 2012 2 Mb/s ..vzhledem k tomu, že takovej internet je jenom na příležitostný používání v krajní nouzi .. Nechci se hádat, ale podle mne rychlost 2 Mb/s bohatě na klasické brouzdání po internetu stačí. Rodiče i několik známých tuto rychlost mají a bohatě jim stačí. Sice to není na stream nebo tahání filmů, ale na to aby si prohlédli a přečetli zprávy, diskuze, Skype apod to je zcela dostatečná rychlost. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. června 2012 Sdílet Odesláno 10. června 2012 tak já mezi běžný aktivity na webu řadim i přehrávání youtube videí a tam ten datovej tok je klidně i víc než 8 Mb/s že to kolikrát samotnej youtube moc nedává, je věc jiná jo, je to jenom na skype a nějaký základní prohlížení stránek, nic jinýho se na tom dělat nedá, tak sem to myslel každopádně to nic nemění na tom, že za tak osekaný služby chtít 500 mi přijde v dnešní době trochu moc... - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 10. června 2012 Sdílet Odesláno 10. června 2012 je to jenom na skype a nějaký základní prohlížení stránek, nic jinýho se na tom dělat nedá, tak sem to myslel to jsou jenom takove frikulin kecy. std web, voip, youtube 480p, VPN + vnc, rdp a sshfs, 3D FPS hry bez jedine ztraty kvetinky na 2Mbps. ale za to si UPC u me muze sama, vnuti mi 30Mbps, ktere nevyuziju a 50kc poplatet navic... nas.at! Tak ted platim o 250,- mene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 11. června 2012 Sdílet Odesláno 11. června 2012 Ta doba slevy 4 měsíce a závazek 12 měsíců neplatí vždy, ale jen pro nové zákazníky.Vážně jsem chtěl zrušit jednu smlouvu, ale nakonec jsem byl přehlasován 2:1 (k UPC se přidala i manželka). Sleva je na 12 měsíců bez závazku. Já nepsal o slevě, ale o normální ceníkové ceně. Ve slevě to vychází na 650Kč měsíčně na rok. Ano, to máš pravdu, že ty nepsal o slevě na 4 měsíce, ale Fingon1 ano. Takže moje chyba byla, že jsem neuvedl následující: ...4) Pak snizili dobu po kterou sleva plati z 12 mesicu na 4 5) a ted pridali minimalni plneni v podobe 12 mesicu!!! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 11. června 2012 Sdílet Odesláno 11. června 2012 .. každopádně to nic nemění na tom, že za tak osekaný služby chtít 500 mi přijde v dnešní době trochu moc... Souhlasím. Bohužel pokud není jiný provozovatel internetu na blízku a DVB-T se v zástavbě v přízemí nechytá, tak jiná možnost než UPC ( kór pokud už jsou kabely nataženy ) není. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. června 2012 Sdílet Odesláno 11. června 2012 Nejvetsi chybou UPC je podle mit nejlevnejsi internet za 550 Kc, chapu ze pomalejsi tarify 1M a 2M se jim asi moc nevyplaceli, ale za cenu 550 Kc chudsi zakazniky nenalakaji. A nesnazte se presvedcovat ze 1 nebo 2 Mbit je nepouzitelnej, bracha ho ma a krome stahovani a odesilani vetsich souboru se na tom da delat prakticky cokoliv, YouTube, stream z ČT, VoIP, web, mail vsechno jede vpohode, samozrejme za pouziti pouze jednoho PC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky