Přejít na obsah

Koupit či nekoupit DVR Kaon KCF-B4003HCO od UPC ???

Doporučené příspěvky

Návštěvník carlos74

...tak jsem učinil dotaz na UPC přes kontaktní formulář

a odpověď na email byla následující:

Vážený pane...,

dovolte nám reagovat na Váš e-mail ze dne 12.6.2012, týkající se poskytovaných služeb.

Litujeme, ale k zakoupení nabízíme pouze zcela nová zařízení, na které se vztahuje standardní záruční lhůta 24 měsíců. Nový HD PVR box stojí 4.999 Kč.

Pokud máte o dodání zařízení zájem, kontaktujte, prosím, Klientské centrum.

Děkujeme Vám za pochopení a spolupráci.

S pozdravem a přáním příjemného dne

Lucie Donátová

operátor klientského centra

www.upc.cz

....no tak to je asi opravdu loterie,co by přivezli za kus těžko říct,takže do toho asi nepůjdu.

Litujeme, ale k zakoupení nabízíme pouze zcela nová zařízení, na které se vztahuje standardní záruční lhůta 24 měsíců

Tak to je zajímavé a nepříjemné. Já mám jak ten starší Kaon (co je zdroj součástí bedny), který bych tedy nekoupil., ale pak mám ještě u druhé TV v děcáku Handan5000. Za něj platím 1.-Kč. údajně se má platit 49.-Kč. Jak tohle oni vyřeší, nemám tucha. Ale toho Handana bych i eventuelně zakoupil. Ale jedině toho, co mám už leta letoucí a nikdy neměl žádnou závadu. Je ještě z první dovezené várky, a dostal jsem ho mezi prvními abonenty od Karnevalu, ještě s emblémem Karnevalu (i s CI kartou od Karnevalu - ta je tam doposud), neb tehdy HBO přecházelo z analogu na digitál (to bylo ještě v pravěku UPC, kdy tehedejší jeho "manažéři" do světa troubili, jak je digitál na nic, že se neuchytí a že skončí - no prostě u UPC asi vždy pracovali velcí srandisti). Ale Karneval čapli .... i s jejich digitálem, který se prý neuchytí. Tehdy Karneval dost modernizoval a prosazoval nové technologie. Takže ten Handan, který mám od Karnevalu a UPC s ním neměla nikdy nic společného, by mi vlastně měli darovat.

Ty nové repasy Handanů od UPC nechci ani omylem

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
V případě koupě bys dostal funglovku, žádný repas.

No já jsem někde četl, že UPC se společností Handan už dávno ukončila smluvní vztah a přešla ke Kaonu (tam asi byli ohební a mají velkou kapsu na všimné a jsou schopní se zpronevěřit řemeslu a na zakázku vyrobit levný šunt). Takže nevím, kde by UPC sebral nové Handany (že by jich měli narvané sklady, to se mi nezdá)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník Kulombo

Zařízení dodává Lica a nových Handanů je skladem opravdu dost.

Nový od repasu poznáš snadno, nový je v originál balení, zatímco repas ve vysoké, štíhlé, bílé krabici.

mám ještě u druhé TV v děcáku Handan5000. Za něj platím 1.-Kč. údajně se má platit 49.-Kč. Jak tohle oni vyřeší, nemám tucha.

...„Samotné rozdělení ceny za službu a za pronájem neznamená automaticky zdražení. K úpravě ceny může dojít u klientů, kteří získali slevu, protože ta se vztahuje pouze na službu; cena za pronájem je fixní,“ vysvětlil Gerbery. U zákazníků, kteří nemají žádnou slevu, se cena měnit nebude...

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...