Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

...tak jsem učinil dotaz na UPC přes kontaktní formulář

a odpověď na email byla následující:

Vážený pane...,

dovolte nám reagovat na Váš e-mail ze dne 12.6.2012, týkající se poskytovaných služeb.

Litujeme, ale k zakoupení nabízíme pouze zcela nová zařízení, na které se vztahuje standardní záruční lhůta 24 měsíců. Nový HD PVR box stojí 4.999 Kč.

Pokud máte o dodání zařízení zájem, kontaktujte, prosím, Klientské centrum.

Děkujeme Vám za pochopení a spolupráci.

S pozdravem a přáním příjemného dne

Lucie Donátová

operátor klientského centra

www.upc.cz

....no tak to je asi opravdu loterie,co by přivezli za kus těžko říct,takže do toho asi nepůjdu.

Odesláno

Muzes si nechat i ten stavajici STB a ten nove zakoupeny pripadne reklamovat tak dlouho, az dostanes funkcni kus ;-)

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

...to je taky řešení,ale třeba se UPC chytne za nos a předhodí nějaký nový a kvalitnější model..

Odesláno
Litujeme, ale k zakoupení nabízíme pouze zcela nová zařízení, na které se vztahuje standardní záruční lhůta 24 měsíců

Tak to je zajímavé a nepříjemné. Já mám jak ten starší Kaon (co je zdroj součástí bedny), který bych tedy nekoupil., ale pak mám ještě u druhé TV v děcáku Handan5000. Za něj platím 1.-Kč. údajně se má platit 49.-Kč. Jak tohle oni vyřeší, nemám tucha. Ale toho Handana bych i eventuelně zakoupil. Ale jedině toho, co mám už leta letoucí a nikdy neměl žádnou závadu. Je ještě z první dovezené várky, a dostal jsem ho mezi prvními abonenty od Karnevalu, ještě s emblémem Karnevalu (i s CI kartou od Karnevalu - ta je tam doposud), neb tehdy HBO přecházelo z analogu na digitál (to bylo ještě v pravěku UPC, kdy tehedejší jeho "manažéři" do světa troubili, jak je digitál na nic, že se neuchytí a že skončí - no prostě u UPC asi vždy pracovali velcí srandisti). Ale Karneval čapli .... i s jejich digitálem, který se prý neuchytí. Tehdy Karneval dost modernizoval a prosazoval nové technologie. Takže ten Handan, který mám od Karnevalu a UPC s ním neměla nikdy nic společného, by mi vlastně měli darovat.

Ty nové repasy Handanů od UPC nechci ani omylem

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

V případě koupě bys dostal funglovku, žádný repas.

Odesláno
V případě koupě bys dostal funglovku, žádný repas.

No já jsem někde četl, že UPC se společností Handan už dávno ukončila smluvní vztah a přešla ke Kaonu (tam asi byli ohební a mají velkou kapsu na všimné a jsou schopní se zpronevěřit řemeslu a na zakázku vyrobit levný šunt). Takže nevím, kde by UPC sebral nové Handany (že by jich měli narvané sklady, to se mi nezdá)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Jirkov
Odesláno

Zařízení dodává Lica a nových Handanů je skladem opravdu dost.

Nový od repasu poznáš snadno, nový je v originál balení, zatímco repas ve vysoké, štíhlé, bílé krabici.

Odesláno

Aha. tak to jsem nevěděl. Dík za info :)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Jirkov
Odesláno
mám ještě u druhé TV v děcáku Handan5000. Za něj platím 1.-Kč. údajně se má platit 49.-Kč. Jak tohle oni vyřeší, nemám tucha.

...„Samotné rozdělení ceny za službu a za pronájem neznamená automaticky zdražení. K úpravě ceny může dojít u klientů, kteří získali slevu, protože ta se vztahuje pouze na službu; cena za pronájem je fixní,“ vysvětlil Gerbery. U zákazníků, kteří nemají žádnou slevu, se cena měnit nebude...

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague