Odesláno 12. června 2012 12 let Dobrý den, mám dotaz, chci si pořídit UPC fiber power 30 a bylo mi doporučeno, ať si koupím vlastní router (chceme wifi připojení na několik notebooků). Bohužel se v této oblasti vůbec neorientuji, můžete mi prosím poradit, jaký konkrétní router si mám pořídit? Děkuji za odpoveď!
Odesláno 12. června 2012 12 let na 30M stačí jakejkoliv, co má aspoň Nkovou wifinu - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. června 2012 12 let Pokud se v tom dotyčný neorientuje, tak je nejlepší vzít kabelový modem s Wi-Fi routerem od UPC. A tarif radši 60/6, už kvůli rychlosti uploadu.
Odesláno 12. června 2012 12 let Presne tak, jinak Wi-Fi router od UPC lze mit i k tarifu 30M , i dkyz se to nikde neuvadi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. června 2012 12 let díky za tipy, pro mě je toto opravdu "španělská vesnice", potřebujeme jen obyč. připojení, abychom se dostali do mailu apod (nic nestahujeme, nehrajeme..) a chceme bezdrátové připojení na víc notebooků... nerada bych koupila něco zbytečně drahého nebo něco co nebude ani fungovat:-)
Odesláno 12. června 2012 12 let Presne tak, jinak Wi-Fi router od UPC lze mit i k tarifu 30M , i dkyz se to nikde neuvadi. ale uvádí, už to opravili - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. června 2012 12 let Pokud tomu nerozumis, tak nejlepsi volba ja prave zmineny modem/wifi router od UPC, za jeho pronajem budes platit jen o 20 Kc navic oproti obycejnemu modemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.