Návštěvník Petra Celá Odesláno 12. června 2012 Sdílet Odesláno 12. června 2012 Dobrý den, mám dotaz, chci si pořídit UPC fiber power 30 a bylo mi doporučeno, ať si koupím vlastní router (chceme wifi připojení na několik notebooků). Bohužel se v této oblasti vůbec neorientuji, můžete mi prosím poradit, jaký konkrétní router si mám pořídit? Děkuji za odpoveď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. června 2012 Sdílet Odesláno 12. června 2012 na 30M stačí jakejkoliv, co má aspoň Nkovou wifinu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 12. června 2012 Sdílet Odesláno 12. června 2012 Pokud se v tom dotyčný neorientuje, tak je nejlepší vzít kabelový modem s Wi-Fi routerem od UPC. A tarif radši 60/6, už kvůli rychlosti uploadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. června 2012 Sdílet Odesláno 12. června 2012 Presne tak, jinak Wi-Fi router od UPC lze mit i k tarifu 30M , i dkyz se to nikde neuvadi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petra Celá Odesláno 12. června 2012 Sdílet Odesláno 12. června 2012 díky za tipy, pro mě je toto opravdu "španělská vesnice", potřebujeme jen obyč. připojení, abychom se dostali do mailu apod (nic nestahujeme, nehrajeme..) a chceme bezdrátové připojení na víc notebooků... nerada bych koupila něco zbytečně drahého nebo něco co nebude ani fungovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. června 2012 Sdílet Odesláno 12. června 2012 Presne tak, jinak Wi-Fi router od UPC lze mit i k tarifu 30M , i dkyz se to nikde neuvadi. ale uvádí, už to opravili Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. června 2012 Sdílet Odesláno 12. června 2012 Pokud tomu nerozumis, tak nejlepsi volba ja prave zmineny modem/wifi router od UPC, za jeho pronajem budes platit jen o 20 Kc navic oproti obycejnemu modemu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.