CableG Odesláno 14. června 2012 Sdílet Odesláno 14. června 2012 Včera výpadek všech služeb několik hodin, dnes od půlnoci nejde internet - to je jako oslava dne IPv6? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 14. června 2012 Sdílet Odesláno 14. června 2012 (upraveno) U nás šlo a jde všechno zcela normálně. Edit 12:00 Koukám na stránky UPC a tam to skutečně hlásí výpadek všech služeb i pro mojí lokalitu, ale přesto všechno stále funguje... Upraveno 14. června 2012 uživatelem Dandys74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 14. června 2012 Autor Sdílet Odesláno 14. června 2012 hm... já mám dvě připojení v Bubenči a oboje jsou přesně od 0:00 down a UPC hlásí výpadek všech služeb s nejasným koncem (DVB-C a DVB-T ale běží) a když jsem náhodně zjišťoval stav v jiných lokalitách v Praze, tak to bylo vždy stejné - výpadek všech služeb. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 14. června 2012 Autor Sdílet Odesláno 14. června 2012 Aha, takže oba moje modemy místo přidělené statické adresy dostávají adresu jinou z dynamického rozsahu, který se ale zjevně neumí až na moje modemy proroutovat, takže krom toho, že mám jinou adresu, tak mi nejde internet vůbec. Chlapci asi něco kutili... Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2012 Sdílet Odesláno 17. června 2012 to maji dobre jsem rad ze u nich uz nejsem sbohem UPC ... nic nefunguje jak ma neustale zmeny ...neochota na infolince neco resit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. června 2012 Sdílet Odesláno 17. června 2012 za těch necelejch 9 let, co sem měl upc, sem se s blbcem na infolince setkal jenom jednou že občas něco nefunguje, jak má, k tomu dochází všude... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.