Návštěvník hemelajnen Odesláno 21. června 2012 Sdílet Odesláno 21. června 2012 asi mas pravdu, dekuji za pomoc vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. června 2012 Sdílet Odesláno 21. června 2012 I 802.11g by mel zvladnout rychlost ke 20 Mbit, 10 je fakt malo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hemelajnen Odesláno 21. června 2012 Sdílet Odesláno 21. června 2012 jj, ted jsem kolem 15, ale vic uz z toho asi nevymacknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 21. června 2012 Sdílet Odesláno 21. června 2012 Je třeba trochu laborovat s kanály. Pro přehled zkus program inSSIDer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hemelajnen Odesláno 21. června 2012 Sdílet Odesláno 21. června 2012 nainstaloval jsem, ale tohle uz je na me asi moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda_cz Odesláno 21. června 2012 Sdílet Odesláno 21. června 2012 ano, takhle mam nastavany router, ale myslim, ze muj problem bude ve wifi karte, kterou mam v ntb měl jsem ten samý problém, NTB mám pouze wifi B/G, na N jsem musel povýšit tímto: http://www.okcomputers.cz/zbozi/edimax-ew-7811un/ a spokojenost, vše jde jak má. Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465 Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hemelajnen Odesláno 22. června 2012 Sdílet Odesláno 22. června 2012 diky moc, tak jsem si to ted objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 11. července 2012 Sdílet Odesláno 11. července 2012 TP-Link prichazi s novym dvoupasmovym routerem, ze by novy kandidat na best UPC router? http://www.czc.cz/tp-link-ttl-wdr4300/109829/produkt Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.