Přejít na obsah

PVR set-top box Amiko CHD-8220 CI CX PVR DVB-C

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Diky za info ohledne EPG, ale jsem stale na stejne lodi...nic. Rozpolozkuje podle casu a u kazdyho programu napise pomlcku - . chtel jsem se poptat jakou uroven a kvalitu signalu mas...u me uroven 69, kvalita 90. v menu nastaveni jazyka mas vse vyjma druheho audiosignalu v cestine? nemuze tam byt zakopany pes? bez EPG jsem dosti nahranej...

jinak z mych postrehu... porad se mi zdal ten obraz silne kontrastni, ostry, pritom signal v TV byl jak mam nastaven ve svem profilu....a hle, on se obraz nastavuje v Nastaveni OSD ....trochu nepochopitelny. pristroj topi jak topinkovac a ostry starty s prodlevou jak na cigo...jinak vcelku spokojenost...az na to zasr.... EPG (aktualizace firmware bez rozdilu). RN

Podařilo se Ti to vyřešit? Právě řeším stejný problém. Ani oficiální dovozce amika mi s tím nepomohl.

• po 4 týdnech...

pro petrase:

vyreseni problemu s EPG na bode mrazu, uz jsem se s tim smiril. Vidim, ze nejsem sam, fakt nevim jak dal. Pravidelne stahuji ze stranek vyrobce nove firmware, u me bez viditelnych zmen v chovani...vesmes se jedna o opravy kolem youtube, jelikoz mam verzi bez ethernetu,neni to pro me dulezite.

Pokud budou z tve strany nejake posuny se zobrazovanim EPG, dej vedet! hojas RN

Návštěvník bedo

zdravim vas

mam 8240

nech skusam vsetko mozne nedari sa mi prehrat nahravku v PC ked nahravam ako nekodovane

a ked nahram ako kodovane (vtedy mozem pozerat iny program na tom istom TP) tak pri prehravani v pravidelnych intervaloch kocockuje :(

viete niekto poradit?

Návštěvník lejno

Amiko 8240 má čip ALI3606, který do nahrávek vkládá svůj kód a tyto pak nejdou přehrát nikde jinde. Je to tedy vlastnost přijímače, nikoliv jeho chyba. Řešením může být použití CA modulu místo integrované čtečky karet.

Návštěvník lejno

Nechápeš, protože v nahrávce, která je jinak volná, je vložený kód přímo toho přijímače, takže jinde přehrát prostě nelze. A nějaký soft, který by toto prolamoval, ještě nikdo nenapsal. Ostatně to ani není potřeba, protože člověk znalý věci si nekoupí přístroj s ALI3606, ale dá přednost něčemu, kde podobné omezení není.

Řešením může být použití CA modulu místo integrované čtečky karet.

Pochybuju ze nekdo u UPC pouziva intergovanou ctecku karet, kdyz to fakticky nejde.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...