Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

FW 1.5.68 mám, sice na 8840, ale když se tak dívám na ty dva různé FW, tak mám pocit, že jsou naprosto totožné. A proto je mi divné, že ta chyba se u mne objevuje. Tak já to s tím kódováním vyzkouším, stejně ty nahrávky zůstavají na HDD.

díky, dám vědět

Odesláno

Takže ikdyž nastavím nahrávání na kódované,nebo ne, tak na tento disk 250GB nejsem schopen nahrát víc jak 13 programů-kódovaných i nekódovaných. Ještě minulý týden jsem měl minimálně dvacet záznamů a všechno fungovalo normálně. Pokud připojím druhý disk 500GB, tak na něm je cca 20 záznamů-kódovaných i nekódovaných a záznam probíhá bez problémů.

Tak nevím. FW je 1.5.68, tak proč ten limit ?

Odesláno

Nahrál jsem nový FW 1.5.95_mcas a zatím to vypadá dobře, tak uvidíme.

• po měsících...
Odesláno

po dnesnim nahrani firmware 1.6.13 konecne jede EPG !!!

• Po letech...
Odesláno

Mám dotaz vypadl mi proud a nefunguje nám amiko setobox po narození jističů,svítí na něm jen 0n nic víc, ikdyz vypnu zapnu ho ze zadu na tlačítko a potom ze zásuvky. Maté někdo jednoduchou a účinou radu co s tím?

Děkuji za odpověď.

Izabel

Odesláno

poslat do servisu :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
Mám dotaz vypadl mi proud a nefunguje nám amiko setobox po narození jističů,svítí na něm jen 0n nic víc, ikdyz vypnu zapnu ho ze zadu na tlačítko a potom ze zásuvky. Maté někdo jednoduchou a účinou radu co s tím?

Děkuji za odpověď.

Izabel

A jak často se Ti ty jističe rodí? Kdyby se Ti náhodou přemnožily, tak já bych si nějaké vzal :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague