Jack_6428 Odesláno 25. října 2014 Sdílet Odesláno 25. října 2014 No FTP neprovozuji, jestli je tím myšleno tohle. Ale jinak vše ostatní (prohlížeč/Skype/ICQ/notebook i mobil přes wifi) funguje. Začalo to blbnout po výměně modemu z předchozího Cisca, u kterýho problém nebyl. Jen Steam. Doufal jsem, že to samo zmizí, ale bohužel. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Broodyx Odesláno 25. října 2014 Sdílet Odesláno 25. října 2014 Pokud je to opravdu odblokované tak zkus vypnout firewall v modemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Broodyx Odesláno 25. října 2014 Sdílet Odesláno 25. října 2014 Email přes nějaký prográmek typu outlook funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. srpna 2016 Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Ahoj mam stejne problemy interrnet a vse ostatni funguje bes problemu ale steam a vsechny online hry se nepripoji i kdys vipnu firewall antiwir preinstal win 10 ani nova sitova karta nepomohla prosim o radu dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2016 Sdílet Odesláno 5. září 2016 Měl jsem ten samý problém - vyřešil jsem ho zavoláním do UPC na technickou podporu! Modem prý vyhodnotil v síti nějaký virus a zablokoval tato připojení. Operátor mi na dálku vypnul virovou ochranu a tradá - všechno funguje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.