Slamb Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 já jenom řikám, aby si zabezpečil tu svoji nezabezpečenou wifinu, pokud nechce dělat charitu sousedům a kolemjdoucím zájemcům o připojení k netu kdo ví, co by tam nějakej šikula dělal, pak mu upc blokne porty a bude v háji jak vládní vojsko Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 já mám wifi zabezpečenu wpa2 se silným heslem a ještě filtrovaný mac adresy...koho nezadám do routidla ten se do sítě nedostane ani kdyby chtěl..a dhcp mám tak podle mac adres stabilní ip adresy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 to byla reakce na toho návštěvníka o příspěvek vejš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 dobry den snazim se napojit internet pres kabel k ps3 ale porad mi to pise chyba DNS poradi mi nekdo? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 Nechat vše na auto, PS3 si ty údaje načte sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.