Návštěvník JuraS. Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 Objednány mám nové služby od UPC i s wifi routidlem co má GB LAN. Počítače co mám doma mají všechny GB síťové karty a tak by byl hřích toho nevyužít. Jenže, např. na alza.cz jsem nenašel v nabídce patch kabely kategorie 6e. V práci máme špulku kabelu licny 6e a k tomu koncovky. Když jsem to před lety poptávali pak jsem nijak neřešil zda na kategorii 6e musí být nějaká spec koncovka. Musí být ? nebo když si sám nakrimpluji potřebé kabely budu se kolem GB rychlosti pohybovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 kabely sou cat5e na gigabitovou síť a cat6a na desetigigabitovou síť, takže nevim, co řešíš... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 sorry..už jsem nestačil urušit téma..už jsem našel..já hledal na alza kat. 6e ale tam je cat6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.