Návštěvník Pirozek Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 Ahoj, mam od UPC modem Cisco EPC3208 a nedokazu najit zpusob, jak ho nejak konfigurovat, nebo se alespon podivat na jeho nastaveni. V User Manualu na CD nic moc nebylo (vlastne vubec nic). Snazim se za nej pripojit wifi router s NATem, ale jakmile to udelam, tak to chvilku funguje a nasledne internet zamrzne dokud nerestartnu ten Cisco modem. Snazil jsem se hledat i na netu, ale nebyl jsem moc uspesny. Vite nekdo jak na to? Pokud je tohle hloupy dotaz, prosim moderatora fora o smazani topiku a nejake naznaceni reseni do PMky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 mazat se to asi nebude, pm se posílat taky nebude, ale nenápadně naznačim tady, že v modemu nemůže klient nastavovat vůbec nic, neni to wifi modem zkus modem vypnout, připojit k němu router a až pak zapnout, třeba to zabere... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pirozek Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 Uz jsem to vyresil (misto modem -> wifi router -> switch jsem udelal modem -> switch -> wifi router a modem si s tim poradil), ale stve me, ze se alespon nemuzu podivat, jak je to nastavene Kazdopadne dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 podívat se můžeš, ale to je tak všechno každopádně jít to musí i v pořadí modem -> router -> switch... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.