Návštěvník stix Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 posledni mesic upc vypadavalo skoro kazdou noc a posledni 4 dny mam nonstop vypadek na vsechny weby hostovane u certifiedhosting.com. pres proxy nebo vpn jedou ale jinak se k nim nedostanu a protoze se tam nachazi i moje projekty co me zivi tak to pro me ma dost fatalni nasledky. samozrejme sem zkusil nekolik pocitacu i mobilu, potom sem dal vedet i znamim co vim ze maji upc a na dalsich dvou linkach a vice pocitacich to taky nefunguje, pouze u jednoho to bylo v poradku. tim padem se vylucuje chyba na moji strane, at mi nikdo netvrdi ze tri domacnosti, tri rozdilne routery a celkem asi 10 koncovych zarizeni sou vsechny spatne. technicka podpora o upc je totalne bidna a arogantni. uz driv kdyz byly vypadky casto tak sem dojel technik, promeril signal a tim jeho prace skoncila, konstatoval ze je vsecko v poradku ale ze internet nejede ho nezajimalo. ted je podpora arogantni uplne stejne, popisu jim do detailu problem, dodam ze sem zkousel nekolik zarizeni a neni to jen u me a dalsi detaily a jediny co mi reknou ze vse zkontrolovali a ze zadna chyba neni. nedokazu toto pochopit, u zahranicni firmy kdyz mam vypadek delsi nez 5min tak uz se mi omlouvaji a automaticky dostanu dalsi mesic zadarmo, technicka podpora se mi venuje okamzite v kteroukoliv hodiny (i kdyz sem je za nekolik let skoro nepotreboval). u upc nefunguje nikdy nic, celkova nedostupnost je ve stovkach hodin mesicne, na technickou podporu clovek ceka i nekolik dni a kazdou chybu poprou a totalne na zakazniky se***. prisel sem kvuli nim o nekolik zakaznik a vznikly mi nemale skody, mate nekdo podobne zkusenosti? vubec bych se nebranil hromadne stiznosti nebo klidne i zalobe pokud by mela sanci na uspech a nekdo by se toho ujal. neznam nikodo kdo by byl s jejich sluzbami spokojeny a za cely rok a pul sem ani jeden mesic nedostal to za co platim, uz se tesim az vyprsi platnost smlouvy...toto se muze stat asi opravdu jen v cr... Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3405-trvala-nedostupnost-mnozstvi-webu/ Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 Na web "certifiedhosting.com" se dostanu úplně normálně. A pokud jde o tu hromadnou stížnost/žalobu, tak by myslím bylo rozumné, kdyby se toho ujal ten, kdo s tím přišel, ne? Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3405-trvala-nedostupnost-mnozstvi-webu/#findComment-55088 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 vsechny weby hostovane u certifiedhosting.com. pres proxy nebo vpn jedou ale jinak se k nim nedostanu a protoze se tam nachazi i moje projekty co me zivi tak to pro me ma dost fatalni nasledky. zkus jen tak ze srandy přeinstalovat ovladače na síťovku, něco podobnýho se tu teď řešilo v souvislosti s fuc*bookem a pomohlo to, i když je to divný... neznam nikodo kdo by byl s jejich sluzbami spokojeny já byl většinu času spokojenej, když sem byl u upc tim myslim spokojenej ve smyslu, že co dodávat měli, to dodávali, parametry uploadu sou jiná kapitola... pravda, že pár období taky bylo tragickejch, ale jinak mám zkušenosti spíš pozitivní A pokud jde o tu hromadnou stížnost/žalobu, tak by myslím bylo rozumné, kdyby se toho ujal ten, kdo s tím přišel, ne? toho by se měl ujmout někdo, kdo tomu rozumí Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3405-trvala-nedostupnost-mnozstvi-webu/#findComment-55090 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stix Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 no nestacim se divit, 4 dny nonstop vypadek, technicka podpora na me arogantne kasle a pul hodiny potom co o problemu napisu tady tak to najednou z niceho nic funguje...ze by to tu nekdo od nich sledoval a nenapadne resil aby nemuseli priznavat chyby? schvalne zkusim obvolat vsechny ostatni kterym to taky nefungovalo. no nic to nemeni na tom ze krome tohoto dlouhodobyho vypadku sou i kratsi skoro kazdou noc a to cely posledni mesic, mozna i dyl. uvidime co se bude dit dal ale mou duveru uz si jen tak neziskaji a pokud se kvalita sluzeb vyrazne nezmeni behem pul roku co zbyva do vyprseni smlouvy tak s nima koncim Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3405-trvala-nedostupnost-mnozstvi-webu/#findComment-55092 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. července 2012 Sdílet Odesláno 4. července 2012 Mohla být nějaká chyba v peeringu apod. Zkoušel jste trasování (tracert) aby bylo vidět, kde to zamrzá, přes co už to neprojde? Jinak to při namátkových testech ze 3 míst v Praze, 2 v Mostě, jednom v Kralupech a jednom v Brně fungovalo. A dle VOP a technické specifikace služeb je garantována nějaká dostupnost, která se ale týká dostupnosti internetu jako takového, ne konkrétního koncového bodu. Jinak zde se také řešil problém s připojením k tomuto fóru a problém byl v Jumbo frames na straně hostingu myslím. Čili bych neosočoval UPC, když to na to ani nevypadá (netvrdím, že to nemohla být i jejich chyba). Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3405-trvala-nedostupnost-mnozstvi-webu/#findComment-55137 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stix Odesláno 4. července 2012 Sdílet Odesláno 4. července 2012 trasovani sem samozrejme predtim zkousel taky a skoncilo to vzdy u upc, na cilovou ip nebo domenu se od nich neslo vubec pripojit cely 4 dny a s technickou podporou hostingu sem samozrejme mluvil taky. ti se ozvali okamzite a hned aktivne hledali chybu (narozdil od podpory upc) a ujistili me ze u nich je vse v poradku. vzhledem k tomu ze s nima sem za 6 let nemel zadny problem a s upc je mam porad tak je mi jasny na ci strane to bylo Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3405-trvala-nedostupnost-mnozstvi-webu/#findComment-55154 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.