Tube Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Mozna bych pri mereni vypnul Avast, ktery zeda osobne za Antivir jiz delsi dobu nepovazuji, spis je z nej krasny reklamni doplnek, ktery tech viru moc nepozna. Ale kazdy necht pouziva, na co je zvykly. Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Avast používám několik let a nikdy problém nebyl... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 @Tube Avast je jedno z nejlepší Free řešení na trhu, navíc je česky. I když dnes i řešení od Microsoftu přímo ve Win10 není rozhodně špatné, ale vyšplhalo se již na lepší průměr. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 A zkusil jste test proti jinému serveru? Jak jsem před týdnem či dvěma zjistil (a psal to i někam sem, nevím do kterého tématu), na serveru dost záleží. Mně třeba server v Brně ukazoval poloviční rychlost, ale server Dial Telecomu nebo server Nordic Telecomu ukazovaly rychlost plnou. Zkuste tyhle dva... Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Jo, antiviry. Kdysi jsem měl po Třech psech, AVG. Pak jsem přešel na ESET, 700 virů našel a já si spokojeně žil v jistotě. Pak licence vypršela a dal jsem Kaspersky a nalezl přes 4000 virů. Kdoví, jak je to dnes. Microsoft pro domácí použítí je ale rozhodně v té vyšší střední a běžné placené antiviry strká s přehledem do kapsy. S Avastem jsem se také setkával, když mi vždycky někdo přinesl počítač s modrou. 100% byl tam Avast, po odebrání zase funkční počítač. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem vpa Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 A zkusil jste test proti jinému serveru? Jak jsem před týdnem či dvěma zjistil (a psal to i někam sem, nevím do kterého tématu), na serveru dost záleží. Mně třeba server v Brně ukazoval poloviční rychlost, ale server Dial Telecomu nebo server Nordic Telecomu ukazovaly rychlost plnou. Zkuste tyhle dva...Jasně, s technikem jsme zkoušeli vše možné. I nějaký rychlost.upc.cz, nebo jak to je. Dále 2 noťasy s gigovou lankou, jiné kabely, jiné porty, modem do továrka...Ještě mě napadla banda místních ukrajinských kopáčů, co tady něco kopou kolem skříně UPC. Dnes už tu samozřejmě nejsou, musím je odchytit zítre. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hefidlo Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 mno ja bych se pridal s žádosti o pomoc :)) platim 500 mbit a mám tohle :-D konfigurace UPC modem ten nový bílý :)) v bridge modu a za tím router TL-WDR3600 s openwrt :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 @hefidlo Pro prvotní hledání chyby prosím zapojte k modemu přímo PC a spusťte měření. Abychom vyloučili problém mezi modemem a PC. Pak poprosím ideálně číslo smlouvy nebo MAC adresu do soukromé zprávy. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 7. dubna 2020 Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Fakt nevím, proč někdo cpe OpenWRT do modelu routeru, který umí HW NAT jenom s originál firmware, tj. s alternativním FW ho neumí a rychlost z nějakých skoro 900 Mbps spadne sotva na 200 a ještě si do postu nasází hned 4 emotikony (leda by se smál sám sobě, pak OK). 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 7. dubna 2020 Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Je pravda, ze posledne verzie OpenWRT uz maju podporu QCA fast track ci flow offloading (ale stale zaostavaju voci closed source hw akceleracii ako je v originalnom fw), ale na starom hw (ako WDR3600) nebudu ziadne zazraky.. a samozrejme treba zabudnut na QoS (kvoli comu sa vacsinou OpenWRT nasadzuje).. Ak si dobre spominam, tak aj na WDR4900 (PowerPC 800 MHz CPU) som dosiahol maximum 430-450 Mbit WAN-LAN v LEDE/OpenWRT.. Nech si dotycny kupi nieco lepsie (ked chce zostat pri OpenWRT, odporucam Netgear R7800 - najvykonnejsia QCA IPQ 8065 platforma s WiFi AC wave 2, ktora je podporovana OpenWRT), tam nebude mat problem s 500 Mbit NAT (aj pri aktivnom QoS). 1 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.