Návštěvník freekarol Odesláno 5. července 2012 Sdílet Odesláno 5. července 2012 PC přes tento router normálně funguje, ale NTB přes WiFi mi už několikrát vypadla. NTB sít vidí, ale nemůže se k ní přihlásit. Nějaké rady, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. července 2012 Sdílet Odesláno 5. července 2012 pro začátek aktualizovat firmware, tady je jeden červnovej Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. července 2012 Sdílet Odesláno 5. července 2012 Zkusit zmenit nebo aspon zkusmo vypnout zabezpeceni wifi a pripadne proverit zda router a NTB pouzvaji stejny komunikacni standart (B,G,N). Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 8. července 2012 Sdílet Odesláno 8. července 2012 pro začátek aktualizovat firmware, tady je jeden červnovej Už jsem se tam díval, takže uvidím, jestli se tím něco zlepší. Zatím to vždy vyřešil restart routeru, ale to zrovna moc přijatelné není, obzvlášt, pokud bych něco stahoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 8. července 2012 Sdílet Odesláno 8. července 2012 Zkusit zmenit nebo aspon zkusmo vypnout zabezpeceni wifi a pripadne proverit zda router a NTB pouzvaji stejny komunikacni standart (B,G,N). To jsem právě zkoušel, stejně jako měnit i jiná nastavení routeru a bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Jestli to vyřeší restart routeru, tak je v něm něco špatného a začal bych uvažovat o výměně. Samozřejmě za předpokladu, že nepomohl ani poslední firmware a bylo to zkoušeno i s jiným Wi-Fi zařízením, než jenom jednim NB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Firmware jsem upgradoval, ale mám takový pocit, že problém byl v něčem jiném. Router byl nastaven na režim přístupového bodu. Nemohl jsem se dostat do nastavení routeru přes webový prohlížeč a tak jsem použil router setup přes Start, to ale na mne vždy vyskočila tahle hláška: http://bit.ly/LYnlMM Ted, když jsem router nastavil na režim sdílení IP, tak se dostanu do nastavení routeru přes prohlížeč a také se zdá. že mi už ani WiFi nevypadává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.