Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
protože v manuálu k CA modulu je pro ladění uvedena frekvence 175,5 Mhz

Pravděpodobně tvůj překlep, ale je tam 170,5 MHz. A něco jsi musel zadat špatně (symbolrate?) protože všechny Samsungy tuhle frekvenci v pohodě berou. Co se týče těch výhrůžek o zaplacení výjezdu, telefonista na to upozornit musí (pokyn shora)

Odesláno
protože v m
Odesláno

navi

Mám taky TV Samsung a i když uznávám, že hardware dělají výborný, tak ten jejich firmware je hrozný. Změny názvu kanálů se bohužel dá docílít pouze přeladěním všech stanic, což ovšem rozhodí řazení i seznamy oblíbených kanálů. Alespoň u mě to tak bylo a než jsem v sobotu uvedl TV do stavu aktuální nabídky, tak mě to zabralo cca hodinu času. A to jsem na úpravu kanálů použil v PC software Samsung Channel Editor, jinak bych ty kanály přes dálkový ovladač třídil do teď.

Odesláno
navi

Mám taky TV Samsung a i když uznávám, že hardware dělají výborný, tak ten jejich firmware je hrozný. Změny názvu kanálů se bohužel dá docílít pouze přeladěním všech stanic, což ovšem rozhodí řazení i seznamy oblíbených kanálů. Alespoň u mě to tak bylo a než jsem v sobotu uvedl TV do stavu aktuální nabídky, tak mě to zabralo cca hodinu času. A to jsem na úpravu kanálů použil v PC software Samsung Channel Editor, jinak bych ty kanály přes dálkový ovladač třídil do teď.

Aha, myslel jsem si, že budu muset znovu ladit. Ale kvůli té šílené pracnosti s přečíslováním a zařazením TV stanic do oblíbených se mi do toho vůbec nechce. Asi si to nechám tak jak to mám.

Odesláno
Timto zadam operatora UPC aby milostive zaradil TV Fandu do jeho nabidky.

Staci :?::lol:

Odesláno

Upc ještě stále vyjednáva s tv Nova o spuštění nového tv programu Fanda. Bud me trpěliví :D

Odesláno

Nechápu tento příspěvek,

TV FANDA je od pátku v nabídce DTV (kabelové televize) - tak v čem být trpěliví?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Bohužel, v nabídce Mini zatím naladit na DVB-T nejde... TV Pohoda tam je, ale Fanda ne :-/

Odesláno

tedka jsem četl že se má vysílat aji Fanda HD nevíte jestli je to pravda?

Odesláno
Bohužel, v nabídce Mini zatím naladit na DVB-T nejde... TV Pohoda tam je, ale Fanda ne :-/

A ve kterém městě / lokalitě lze naladit u UPC TV Pohoda v DVB-T nabídce?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague