Návštěvník Lofe Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Zdravim, od doby co mam novy modem Cisco EPC3925 mam s internetem jen a jen problemy. Nekolik se jich uz vyresilo, jeden porad pretrvava (mam od UPC uz asi 6ty modem, protoze sem tam pokazde volal...ale s timto problemem uz nejak nevim co dal delat tak se zkusim obratit sem) Aktualne se jedna o nasledujici problem. Nekolikrat denne ( cca kazde 2 hodiny - intervaly se lisy, nekdy cely den v poradku (mozna si toho nevsimnu), nekdy opakovane behem jedne hodiny )) mi vyskoci velka latence ( cca 1000 ms + ). Stava se tak bez vazby na mou cinnost a netusim cim by to mohlo byt ( upc samozrejme taktez ne), vzhledem k faktu, ze je to jev znacne nahodily, tak mi do telefonu porad tvrdi, ze je vsechno v poradku. Uprime receno, kdybych vedel jake starosti budu mit jeste cely rok po vymene modemu, zustanu na starych 25mb a stabilnim pripojeni. Prikladam rovnou screen signalu z modemu: a tracert posledniho vyskytu problemu: a jeste normalni chod: edit: jeste bych doplnil, ze problem na 99% neni u me v PC - jednou jsem na infolinku volal v dobe, kdy byl problem "aktivni" a operator mi nerozumel ani slovo a po nejake dobe se hovor uplne prerusil. (telefon UPC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Dobrý den, zavolejte na UPC a nechte si objednat technika na proměření chybovosti. A ať se kouknou na Vaší chybovost do minulosti když se jim nebude chtít ho objednat Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Jestli technici pri navsteve jen meni modemy, tak se ani nedivim ze problem stale pretrvava :-/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2012 Sdílet Odesláno 11. července 2012 U mne to same, lokalita ZLin . Ale je to castejsi, nekolikrat za minutu. Stava se to v poslednich 14 dnech nepravidelne, hlavne vecer. Uz mne serou, jdu k netboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.