Odesláno 10. července 2012 12 let Zdravim, od doby co mam novy modem Cisco EPC3925 mam s internetem jen a jen problemy. Nekolik se jich uz vyresilo, jeden porad pretrvava (mam od UPC uz asi 6ty modem, protoze sem tam pokazde volal...ale s timto problemem uz nejak nevim co dal delat tak se zkusim obratit sem) Aktualne se jedna o nasledujici problem. Nekolikrat denne ( cca kazde 2 hodiny - intervaly se lisy, nekdy cely den v poradku (mozna si toho nevsimnu), nekdy opakovane behem jedne hodiny )) mi vyskoci velka latence ( cca 1000 ms + ). Stava se tak bez vazby na mou cinnost a netusim cim by to mohlo byt ( upc samozrejme taktez ne), vzhledem k faktu, ze je to jev znacne nahodily, tak mi do telefonu porad tvrdi, ze je vsechno v poradku. Uprime receno, kdybych vedel jake starosti budu mit jeste cely rok po vymene modemu, zustanu na starych 25mb a stabilnim pripojeni. Prikladam rovnou screen signalu z modemu: a tracert posledniho vyskytu problemu: a jeste normalni chod: edit: jeste bych doplnil, ze problem na 99% neni u me v PC - jednou jsem na infolinku volal v dobe, kdy byl problem "aktivni" a operator mi nerozumel ani slovo a po nejake dobe se hovor uplne prerusil. (telefon UPC)
Odesláno 10. července 2012 12 let Dobrý den, zavolejte na UPC a nechte si objednat technika na proměření chybovosti. A ať se kouknou na Vaší chybovost do minulosti když se jim nebude chtít ho objednat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. července 2012 12 let Jestli technici pri navsteve jen meni modemy, tak se ani nedivim ze problem stale pretrvava :-/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. července 2012 12 let U mne to same, lokalita ZLin . Ale je to castejsi, nekolikrat za minutu. Stava se to v poslednich 14 dnech nepravidelne, hlavne vecer. Uz mne serou, jdu k netboxu
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.