Návštěvník Silenth Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Ahoj,už na jiných fórech mi radili že to je blokací portů, a já bych se chtěl zeptat co mám udělat aby mi UPC porty odblokovaly? Nejdou mi různé hry a aplikace po internetu (Steam,LoL,CoD MP) Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník nivico Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Pokud ti nejede ICQ, Skype, Email a pod. , tak by to blokaci portu byt mohlo, ale pokud se jedna jen o nejake hry, tak to tim urcite nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Silenth Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Ptal sem se na 3 fórech a na všech sem dostal odpověd že to bude blokací portu od providera...čím jiným by to bylo když sem si to zkontroloval a měl jsem ty porty bloknuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 UPC muze zablokovat prorty z duvodu rozesilani spamu, pak ale zablokuje vsechno krom webu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Silenth Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Já nikdy žádné spamy nerozesílal,teda aspoň o tom nevím,ale jak by se to dalo odblokovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Zavolat na UPC a preptat se. Spam se vetsinou rozesila bez vedomi uzivatele, pres nejaky vir. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Silenth Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Zavolám a zase to sežere tunu kreditu...no co už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. července 2012 Sdílet Odesláno 10. července 2012 Stačí mít od UPC telefon za korunu měsíčně a volá se na KC zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. července 2012 Sdílet Odesláno 11. července 2012 Zavolám a zase to sežere tunu kreditu...no co už Tak jim zašlete dotaz přes kontaktní formulář Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.