Návštěvník Odesláno 5. února 2014 Sdílet Odesláno 5. února 2014 mě upc zablokovalo herní porty kvli trojskému koni který se prohání na jednom z našich počítačů, kdybych tam nezavolal tak se to ani nedovím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. února 2014 Sdílet Odesláno 6. února 2014 taky mi kdysi zablokovali kvůli trojským koňům můžeš klidně zkusit resetovat modem, ale pochybuji, že to nějak pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 6. února 2014 Sdílet Odesláno 6. února 2014 To je klasika, občas se to stane. Stačí zavolat a oni to odblokujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos1 Odesláno 6. února 2014 Sdílet Odesláno 6. února 2014 je to vše divné po x letech blokace portu , dva dny čistění formátovaní a flashovaní routru,žádna havět nebyla nalezena a to ani před tím,a stále dokola upozornění , x hovorů x peněz vyvalených,a to šlo blokace, uvolnění,blokace,uvolnění a to i v rozmeuí hodin,můj názor je takový že spíš byl napaden ten automat co to řídí,už se mi ozvalo hodně lidí,že ve stejnou doby mají podobný problém,to je dost divné......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 Už proto je dobrý si držet ten UPC Telefon za kačku měsíčně, pak aspoň voláš gratis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos1 Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 to ti prd pomůže když ti zablokují porty tak to voip nefunguje.................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 No vzhledem k tomu, služba UPC Telefon funguje i u uživatelů co vůbec nemají internet, tak pochybuju, že jakékoliv omezení internetu jakkoliv ovlivní telefon. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 A taky UPC neblokuje porty pro VoIP. Navíc by to ani prakticky nešlo, protože porty pro VoIP si můžu u většiny operátorů měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 Jo takovejch uz bylo co urputne tvrdili ze zadny vir v PC nemaji a pak nakonec zjistili ze se tam jeste pripojuje dalsi pocitac, ktery ho ma, i me se to stalo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos1 Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 když uděláš fomáting na všem a bezpečnostní procedůry proti zbytkům virů,a mnoho dalšího,je nemožné aby něco zůstalo,nemluvně o tom že mám jejich placenou ochanu+ dálší ochrany.Dříve jsem měl prd a nic takového se nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.