Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

A box máte zapojený? Televize může být sebelepší, ale bez karty to fungovat nebude.

Jestli ano, koukněte do "menu => podmíněný přístup => conax (nebo tak nějak) => stav předplatného" jestli je načtené předplatné pro červenec.

Odesláno

Pokud přepínáte programy na televizi pak to bude určitě DVB-T (pokud tedy nemáte v TV modul kartou) Pokud přepínáte programy ovladačem na set top box pak přijímáte DVB-C

Odesláno

Nechci tu vytvářet zbytečně nové topicy - tak se zeptám tady:

Kostičkovala Vám někomu dnes mezi 21 a 23h ČT1 HD a Nova HD? To jsem se koukal na TV a prakticky každých pár minut nějaká pixelizace nebo zásek zvuku. Lokalita Praha 15.

Pixelizace se projevovala na dvou TV zároveň - obě dvě za jedním rozbočovačem. Zkontroloval jsem kabely, dotáhnul šroubovací konektory a nepomohlo to (dokonce jsem měl spíš pocit, že se to zhoršilo). Odpojil jsem i modem, abych zabránil interferencím ze zpětného kanálu a pixelizace pokračovala. Nyní to vypadá, že to samo od sebe ustalo.

Měl ještě někdo v Praze takový problém nebo jsou to "jen" moje rozvody?

Odesláno

Mně kostičkoval Disney a Nick.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Nova HD - skoro se na to nedalo koukat.

Odesláno

Od rana si vsimam kostickovani History,History HD, a ted koukam, ze i Nova. Tak i Joj. Pritom signal hlasi 100%.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Včera v podvečer problém s AXN HD, v noci už OK.

Odesláno

Ano Dannyho parťáci nekoukatelná každou půlminut zakostičkování a krátký výpadek zvuku. Plzeň - Skvrňany

Odesláno

Díky. Na jednu stranu jsem rád, že to nejsou moje rozvody. Na druhou stranu mě štve, že to UPC dokáže takto "vylepšit" obraz.

Odesláno

Všiml jsem si toho od té doby, kdy UPC překopalo těch pár kanálů ( Barrandov, FANDA, TA3 ...), to je od čtvrtka rána, že většina kanálu odčas kostičkuje až je to někdy nekoukatelný. Zřjmně se jim zase technicky nepovedlo ... lokalita Cheb

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague