Návštěvník Odesláno 25. března 2014 Sdílet Odesláno 25. března 2014 Ja jsem moc rad,ze jsi to sem napsal,pristup UPC je priserny a my ostatni co to tu ctem alespon vidime s kym zakaznici maji tu cest.Jirka Usti(me to rozhodne zajimao) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 25. března 2014 Sdílet Odesláno 25. března 2014 Nutí tě někdo UPC používat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2015 Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Prosím Vás!! Dle zákona ......To, že někdo za života uzavře jakoukoliv slouvu je čistě vztah mezi dvěmi stranami. Copak se převádí nějaké břemeno ? Smlouva zaniká umrtím jedné ze stran, výpovědí, uplynutím doby atd. Čili....v případě, že nahlásim úmrtí, prokáži to úmrtním listem, není možné diskutovat o doplacení jakýchsi pokut za předčasné ukončení či jiné chorobné výplody mysli dobře placených právníků těchto společností. Já například teď pozoruji jeden případ s Českou pojišťovnou. Vlastník vozidla a pojištěnec si dovolil jaksi umřít 9 měsíců před vypršením smlouvy. To je ale velká výtržnost, že? Obratem Česká pojišťovna zaslala jedné z dědiček vyrozumnění o tom, že protože zemřelý nedodržel podmínky smlouvy je ona povinna zaplatit 1500 kč jako smluvní pokutu. Dědic věci ( ať již potenciální) a to třeba konrétně u vozidla je povinen platit kupříkladu povinné ručení do doby, něž ten majetek (vozidlo nabyde). Ve chvíli, kdy se dědické řízení ukončí, nový vlastník (dědic) věc, nebo smlouvu ukončí a absolutně nic ho nemůže přinutit cokoli doplácet či platit pokuty za zesnulého. Já toto stejné řešila před 8 lety s Kooperativou. Věřte mi, zkouší to. dokonce i rok po ukončení dědického řízení to zkoušeli. Notář i advokát poradil, vše, co po ukončení dědického řízení příjde na jméno zesnulého trhat a nevšímat si toho. Maximálně jsem je měla chut stíhat za psychickou újmu a tríznění. Ale nejsme v Americe, že?))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. dubna 2015 Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Prosím Vás!! Dle zákona ......To, že někdo za života uzavře jakoukoliv slouvu je čistě vztah mezi dvěmi stranami. Copak se převádí nějaké břemeno ? Smlouva zaniká umrtím jedné ze stran, výpovědí, uplynutím doby atd. Čili....v případě, že nahlásim úmrtí, prokáži to úmrtním listem, není možné diskutovat o doplacení jakýchsi pokut za předčasné ukončení či jiné chorobné výplody mysli dobře placených právníků těchto společností. Já například teď pozoruji jeden případ s Českou pojišťovnou. Vlastník vozidla a pojištěnec si dovolil jaksi umřít 9 měsíců před vypršením smlouvy. To je ale velká výtržnost, že? Obratem Česká pojišťovna zaslala jedné z dědiček vyrozumnění o tom, že protože zemřelý nedodržel podmínky smlouvy je ona povinna zaplatit 1500 kč jako smluvní pokutu. Dědic věci ( ať již potenciální) a to třeba konrétně u vozidla je povinen platit kupříkladu povinné ručení do doby, něž ten majetek (vozidlo nabyde). Ve chvíli, kdy se dědické řízení ukončí, nový vlastník (dědic) věc, nebo smlouvu ukončí a absolutně nic ho nemůže přinutit cokoli doplácet či platit pokuty za zesnulého. Já toto stejné řešila před 8 lety s Kooperativou. Věřte mi, zkouší to. dokonce i rok po ukončení dědického řízení to zkoušeli. Notář i advokát poradil, vše, co po ukončení dědického řízení příjde na jméno zesnulého trhat a nevšímat si toho. Maximálně jsem je měla chut stíhat za psychickou újmu a tríznění. Ale nejsme v Americe, že?))) ... v případě smrti účastníka podléhá jeho závazek dědění ... ... v rámci dědického řízení se dědí nejenom aktiva, ale i pasiva... Dědic se může rozhodnout, zda dědictví přijde či nikoliv. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 8. dubna 2015 Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Když zemře např. klient UPC, tak smlouva uzavřená mezi ním a UPC se automaticky přesouvá na dědice?! Chápu to správně? Tohle nemyslíš vážně ? http://www.vasestiznosti.cz/stiznost/61 ... vodu-umrti Český telekomunikační úřad vyslovil závěr, že účastnický smluvní vztah mezi telefonním operátorem a účastníkem zaniká smrtí účastníka, bez ohledu na to, zda je to jakkoli upraveno v podmínkách smlouvy. Český telekomunikační úřad při tomto konstatování vychází z názoru, že práva a povinnosti účastníka vyplývající z takového smluvního vztahu jsou osobní povahy a vztahují se pouze k osobě účastníka. Dle názoru ČTÚ se uvedený závěr může vztáhnout i na smlouvu o poskytování internetového připojení, obzvlášť v případě, kdy je prokazatelné, že služby nebyly od data smrti dále využívány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. dubna 2015 Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Informace jsem čerpal z různých fór a poraden, kde se toto řešilo. Uvádím, že se tam nejvícekrát vyskytovalo O2. Rozhodně to nekoresponduje s mým názorem. Můj názor je takový, že když klient UPC zemře, někdo buď doloží úmrtní list a služby se ukončí (bez sankcí) a nebo se převedou na někoho jiného, pokud o to má zájem. A dle mých informací to takhle UPC dělá. Jen nikdo neukončí služby bez toho úmrtního listu jak se říká na dobré slovo. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 8. dubna 2015 Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Díky za upřesnění, vypadalo to jako tvůj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.