Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já si zase pod pojmem prémiový modem představuji něco jiného, než Compal:) Určitě bych se s ním srovnal, ale v principu by mě štvalo, že dostávám něco s nedobrým chipsetem.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Jednalo se o nejnižší tarif pro který byl i modem Cisco bohatě dostatečný. Abych debatující usměrnil, řeším že UPC neumožní použít zákazníkův vlastní dostatečný modem a nutí jej do pronájmu postaršího typu modemu, který mu postkytne stejné služby. Jestli UPC na svém webu k tarifům 50 a 150 nabízí standardní wifi modem, má zákazníkovi umožnit takový stejný vlastní odkoupený použít.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Mě by spíš zajímalo co bude s těma co si Cisco kdysi odkoupili. Budeme ho muset vyhodit nebo nám ho zdarma vymění? Nehodlám platit měsiční poplatek ani kupovat nic jiného a 300Mb mi bohatě stači.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Ostrava
Odesláno

Pochybuji, ze ti ho nekdo vymeni. TV s pouze DVB-T ti snad nekdo taky vymeni?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno
Před hodinou, mpetr napsal:

Mě by spíš zajímalo co bude s těma co si Cisco kdysi odkoupili. Budeme ho muset vyhodit nebo nám ho zdarma vymění? Nehodlám platit měsiční poplatek ani kupovat nic jiného a 300Mb mi bohatě stači.

Tím že sis ho odkoupil nemáš nárok na výměnu.

Odesláno

Operator povie, ze si mas prenajat v ramci sluzby (alebo od neho kupit) Compal.. Cisco mozes zahodit alebo vystavit na policku, uz ho ziadny sucasny kablovy operator nepripoji (z roznych dovodov).

Nerobia to iba kablovi operatori - Telekom tiez predsa pred nejakymi rokmi rusil povodne ADSL modemy (resp. protokol) a uzivatelia si boli nuteni kupit (ak nemali od providera v prenajme) nove ADSL2/VDSL modemy..

Upraveno uživatelem quadra2030

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • po měsíci...
Odesláno

Po několika minutách družného hovoru s Vodafonem hlásím obvolávání klientů provozujících vlastní odkoupené staršími modemy (výše uvedené EuroDOCSIS 3.0 s 8/4 kanály)  s nutností výměny za nový. Zatím šlo odmítnout, ale v řádu několik měsíců nebude úniku, přijde to písemně. Jako bonus sdělení že nelze nový modem odkoupit, pouze pronajmout. 🙂

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

U pronájmů nás zanedlouho čeká to samé. Nelze spoléhat na to, že si to všichni odložíme až na konec lhůty, pak by se to vše nestihlo a někdo by toho černého Petra dostal.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

A ví se už za jaké zařízení se bude měnit? Nově všichni dostaneme Compal nebo něco úplně nového?

U pronájmů předpokládám bude změna bezplatná, když ji vyžaduje Vodafone?

Odesláno

Compal je standardny modem/router pre DOCSIS 3.0 (obcas este Hitron CGN4, ale ten je pre business zakaznikov).. s budovanim DOCSIS 3.1 siete sa bude nahradzovat Vodafone Station, pocinajuc najviac vytazenymi segmentami siete.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague