Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já mám třeba problém s FilmboxHD (krátké ztráty signálu nebo kostičkování, opakující se po 10 až 30 minutách), Praha Zahradní město

Odesláno

To jsem měl taky, radši jsem je zrušil ten Filmbox HD.Technik nic nenašel.Ted problém s AXN HD mám objednaného technika.Už to mám plný zuby .Já blbec jsem zrušil satelit,to jsem tomu dál.Nevíte jak donutit technika aby opravil závadu ??Samozřejmě po každý říkám at si vezme měřák ,a po každé ho nemá.Už technik tady byl 4 krát.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Výpadky v Praze např. na Barrandov HD a CT2 HD. Vypadá to na ten samej problém jako před měsícem, kterej UPC vyřešilo na svojí straně.

Odesláno
Nevíte jak donutit technika aby opravil závadu ??Samozřejmě po každý říkám at si vezme měřák ,a po každé ho nemá.Už technik tady byl 4 krát.

To s tím měřákem je celkem jednoduché, prostě odmítni podepsat zakázkový list, dokud ti nezměří zásuvku. I kdyby jste se spolu měli domluvit na náhradním termínu. Vůbec nechápu, jak může přijít bez měřáku, pak vlastně jenom hádá, kde problém vzniká.

Odesláno

Když nepodepíšu zakázkový list,nebude technik říkat že ně nezastihl doma??

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Je to samozřejmě o domluvě, když budete oba v klidu, tak k tomu nemá důvod.

Odesláno

Prima HD, Barrandov HD čas od času kostičky - teď posledních pár dnů na to náhodně narážím víc než často. Jak tak čtu, tak asi nemusím měnit kabely u sebe, že ne?

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Zjistil jsem, že výpadky u HD kanálu být musí, jelikož síla signálu je poměrně malá. S 46% Q 85 nebo i nižší. Musí to býti chyba na straně UPC. Bohužel menší sílu signálu, pocituji delší dobu na většině kanálech. Nepochopím když chtěji za něco platit, tak by jim nemělo za těžko pouštět normou kvalitní signál.

Odesláno

Potvrzuji co píše CableG. Také občas kostičky, třeba zrovna na Prima HD jsem si toho v minulých dnech všiml.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Na Prima HD to pozoruji taky, cca každých 10 minut to začtverečkuje :-(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague