Návštěvník Mario Odesláno 15. července 2012 Sdílet Odesláno 15. července 2012 Zdravim, mam doma zajimavy problem, ktery mi hlava nebere. Mam net od UPC 120Mb + jejich basic modem, od neho mi vede kabel do myho AP Linksys WRT610N, AP na WAN port dostava dynamicky IP od UPC, AP pak v LANu prideluje ip ze sveho subnetu, mam wifi v 2,4Ghz a 5GHz pasmu. 3 klienty na GB lajne a 4 na wifi (ntb a mobily). Tolik k popisu, ted problem... Internet se po nejakem case zpomaly ze 120Mb postupne az k nejakym 20Mb, nedokazu si to vysvetlit proc a co je nejzahadnejsi, ze kdyz se pripojim na Linksys a kliknu kdekoli na save changes (klidne bez toho abych tam cokoli zmenil), tak okamzite vali net zase 120Mb... Nekdo radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. července 2012 Sdílet Odesláno 15. července 2012 máš tam nejnovější firmware? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mario Odesláno 16. července 2012 Sdílet Odesláno 16. července 2012 Ano, to bylo to prvni co jsem udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. července 2012 Sdílet Odesláno 16. července 2012 tak to je blbý, zkus povypínat upnp a qos... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mario Odesláno 17. července 2012 Sdílet Odesláno 17. července 2012 upnp, qos a spi firewall jsem vypnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. července 2012 Sdílet Odesláno 17. července 2012 tak v tom případě zkus firmware odsud... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 19. července 2012 Sdílet Odesláno 19. července 2012 dd-wrt mu urcite nebude routovat 120 Mbit.. je podstatne pomalsi ako original linksys, ktora je to hw verzia (v1 ci v2)? Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. července 2012 Sdílet Odesláno 19. července 2012 Vykasli se na firmware a radsi laboruj s nastaveni routeru, podle me tam nekde bude problem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.