Odesláno 19. července 2012 12 let Ahoj. Vcera a predevcirem jsem si vsimnul, ze mi na Barrandov HD lupe podivne ve zvuku. Dela mi to jak LCD Sony, tak i Samsung. SD verze v pohode (take vsechny ostatni programy SD i HD). Nepozorujete to nekdo taky? Lokalita Melnik.
Odesláno 19. července 2012 12 let Lupání ve zvuku pozoruji již nějaký čas (na více kanálech). Dle mého pozorování záleží na přijímači, jak je na to citlivý, tj. jak je to lupání v reálu výrazné.
Odesláno 19. července 2012 12 let Lupání ve zvuku jsem si všimnul poprvé včera večer na BarrandovHD , nikde jinde se s lupáním nesetkávám jak na HD, tak i SD programech.
Odesláno 21. července 2012 12 let Ostrava - lupání ve zvuku na Tv Barandov (HD), intenzivní, na SD méně slyšitelné a jen občas. U jiných programů se tento problém nevyskytuje. Televize Philips.
Odesláno 21. července 2012 12 let Také pozoruji v poslední době na Barrandov HD lupání ve zvuku jak na TV LG tak na PVR Kaon. U jiných programů jsem si ničeho podobného nevšiml. Lokalita Brno.
Odesláno 21. července 2012 12 let Blansko již čtrnáct dní stejný problém, pouze na stanici Barrandov.
Odesláno 22. července 2012 12 let Včera večer pozorováno lupání ve zvuku tv Barrandov v Praze Hostivaři taky.
Odesláno 29. července 2012 12 let Pozoruje stále to lupání na Barandov HD? Včera i dnes v Brně nadále ... řešil to někdo s UPC?
Odesláno 29. července 2012 12 let Rekl bych ze to bude problem primo provozovatele teto tv stanice, UPC to nemuze nijak ovlivnit, zkuste napsat primo do Barrandova Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. července 2012 12 let Tak nevím, asi jsem chytil nějakou "lupací" alergii, ale dnes slyším občasné výrazné lupání i na ČT 1 HD...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.