Návštěvník LM Odesláno 20. července 2012 Sdílet Odesláno 20. července 2012 Odkoupil jsem si modem (viz předmět), ale kabelovka mi nějak zapomněla k průvodní dokumentaci přibalit takové základní informace, jako ke IP web-administrace (tu už jsem si našel) a přihlašovací údaje. Nevíte pls někdo, jaké je tovární nastavení login a heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. července 2012 Sdílet Odesláno 20. července 2012 u 3208 neni žádný jméno ani heslo třeba, nedá se tam nastavovat vůbec nic... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. července 2012 Sdílet Odesláno 20. července 2012 V tomto obycejnem modemu se nic nenastavuje, max. muzes zjistit nejake udaje o signalu a pod., nekdy jsou ale zablokovane, pak se pouziva tento postup: Zkus tam zadat jako login: admin/atlanta eventualne admin/W2402 nebo zkus tento postup: Jdi na tuto stránku: http://192.168.100.1/_aslvl.asp Uživatelské jméno: admin Heslo: W2402 Poté vybrat Acces Level 2 a znovu zadat přihlašovací údaje výše. Poté už by to mělo jít. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LM Odesláno 22. července 2012 Sdílet Odesláno 22. července 2012 údaje o signálu vidím i bez zásahu (ani jedno heslo nezabralo) chcete mi říct, že nemůžu přenastavit VoIP bránu na svého operátora??? Jsem si naivně myslel, že budu moct svoji stávající "VoIP gateway" zrušit/prodat a začít používat tu vestavěnou v modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. července 2012 Sdílet Odesláno 22. července 2012 Ne v modemech bez routeru se nic nenastavuje, vse ridi operator na dalku. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LM Odesláno 22. července 2012 Sdílet Odesláno 22. července 2012 jak tak koukám na verzi firmware: xxxxxx_upc - asi to bude chtít sehnat ten od výrobce. Tam už bude určitě přístupné vše co přístupné má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. července 2012 Sdílet Odesláno 22. července 2012 No sehnat si ho muzes, ale otazka ovsem je jak ho tam nahrajes, kdyz to nejde. Jak rikam vse nastavuje operator na dalku, vcetne firmwaru, ty muzes modem maximalne resetovat, nic vic. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 22. července 2012 Sdílet Odesláno 22. července 2012 ... nemůžu přenastavit VoIP bránu na svého operátora??? ... Tvůj VoIP operátor je UPC a ten to přenastaví za tebe, jak píše Tomus, nadálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LM Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 ad "nastavování modomu operátorem" - pokud bude operátor něco bez mého vědomí/souhlasu nastavovat NA MÉM MODEMU, tak je to samozřejmě na žalobu. Proto jsem jej kupoval, abych s ním mohl dělat, co já uznám za vhodné. (Když se management rozhodl, že bude odprodávat modemy, aby přenesl náklady za jejich pořízení na klienty, musí počítat i stím, že se klienti budou dožadovat plné kontroly nad svým majetkem) ad "nejde" - nejde jen batole, protože to neumí (Druhá věc je, jak dlouho se budu "dohadovat" s operátorem, než mi předá informace pro nastavení, tak jak to dělají jiní "operátoři") ad "tvůj operátor VoIP je UPC" - můj VoIP operátor je kdekdo, jen NE UPC. (nejsem blázen, abych v dnešní době byl ochotný platit měsíční paušál + za minutu na mobil 5kč - to už můžu rovnou volat z mobilu) Nakonec doufám panové z UPC, že je Vám jasné, že takto žádné zákazníky neztratíte ani nezískáte, neb ti co šli/jdou za lepšími podmínkami VoIP už to stejně udělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 Když si koupíš osobní automobil, tak ti k němu taky výrobce nebalí příručku pro nastavení řídící jednotky, ale musíš vzít za vděk tím, co je tam nastavené z výroby, resp. co ti udělá autorizovaný servis. Ale žalobu můžeš zkusit, jsem zvědavý jak dopadneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.