Odesláno 23. července 2012 12 let Vy doma nemate pojistky (jistice) ? staci na chvily vypnout a mate zresetovano. ... To jsem se nasmál. To je dobré řešení. Modem zapojím do extra obvodu na separátní jistič a kvůli restartu půjdu po schodech přes celý barák to "restartovat". Nemáme. Tedy alespoň ne my, co máme UPS Taky mne napadlo, ale UPC musí napájet router a hlavně NAS, který je v "serverovně"
Odesláno 19. března 2014 11 let Nevim jestli to tu uz nekde neni zminene, ale by default je pristup do nastaveni s prazdnym jmenem a heslem , alespon na mym EPC 3208...proste jen kliknout na tlacitko "Log In" V nabidce pak ale stejne pribyde pouze moznost "Log OFF" a jeden tab "Voice", kde se neda nic nastavit...je to na nic...
Odesláno 22. března 2014 11 let A co tam jako chces nastavovat, kdyz je to jen modem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. února 2016 9 let Zmenilo sa nieco zo strany upc a ich firmware pre EPC 3208? Neda sa dostat na jeho web gui cez 192.168.100.1 Ping na jeho IP prechadza.
Odesláno 25. února 2016 9 let Všiml jsem si bydliště SK a píšete primárně do určené diskuze pro ČR. Za sebe (v Praze) můžu říct, že se do rozhraní EPC 3208 mohu stále dostat. https://ctrlv.cz/15EN Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 25. února 2016 9 let Dakujem za reakciu. Posledny prispevok bol starsieho data a kedze viem, ze slovenska pobocka uzko spolupracuje s ceskou, tak mi napadlo sa popytat este tu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.