Návštěvník Jaku Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 Vy doma nemate pojistky (jistice) ? staci na chvily vypnout a mate zresetovano. ... To jsem se nasmál. To je dobré řešení. Modem zapojím do extra obvodu na separátní jistič a kvůli restartu půjdu po schodech přes celý barák to "restartovat". Nemáme. Tedy alespoň ne my, co máme UPS Taky mne napadlo, ale UPC musí napájet router a hlavně NAS, který je v "serverovně" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2014 Sdílet Odesláno 19. března 2014 Nevim jestli to tu uz nekde neni zminene, ale by default je pristup do nastaveni s prazdnym jmenem a heslem , alespon na mym EPC 3208...proste jen kliknout na tlacitko "Log In" V nabidce pak ale stejne pribyde pouze moznost "Log OFF" a jeden tab "Voice", kde se neda nic nastavit...je to na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. března 2014 Sdílet Odesláno 22. března 2014 A co tam jako chces nastavovat, kdyz je to jen modem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 22. března 2014 Sdílet Odesláno 22. března 2014 tomus: třeba rychlost internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník marosf Odesláno 25. února 2016 Sdílet Odesláno 25. února 2016 Zmenilo sa nieco zo strany upc a ich firmware pre EPC 3208? Neda sa dostat na jeho web gui cez 192.168.100.1 Ping na jeho IP prechadza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 25. února 2016 Sdílet Odesláno 25. února 2016 Všiml jsem si bydliště SK a píšete primárně do určené diskuze pro ČR. Za sebe (v Praze) můžu říct, že se do rozhraní EPC 3208 mohu stále dostat. https://ctrlv.cz/15EN Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník marosf Odesláno 25. února 2016 Sdílet Odesláno 25. února 2016 Dakujem za reakciu. Posledny prispevok bol starsieho data a kedze viem, ze slovenska pobocka uzko spolupracuje s ceskou, tak mi napadlo sa popytat este tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.