Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
před 2 hodinami, Marek-26 napsal:

UPC začalo dávat zásuvky s větším frekvenčním rozsahem, než se dávali v minulosti (nyní 5-1200MHz)

Jaký pro to byl důvod, popř. budou je měnit stávajícím zákazníkům?

Odesláno

Důvod je jednoduchÿ,, příprava na DOCSIS 3.1

x Redmi Note 5 x

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tak jsem koupil to co jste mi poradili ( F-IEC) a je mi to úplně k ničemu 😄 ... Mně přijde, že je potřeba spíš něco takovéhoto ImgW.ashx?fd=f4&cd=AN051&i=1.jpg akorát, potřebuji na jedné straně koncovku pro připojení do televize. 

Edit: tak jsem se znovu díval na internet a alza mi jen poslala špatnou součástku, ještě k tomu 5x místo 1x za stejnou cenu 😄 

Upraveno uživatelem TuxCZ

Odesláno

Potřebuješ tohle. Jednu stranu připojíš do zásuvky a na druhou stranu připojíš kabel IEC - IEC.

Image result for f iec

před 7 hodinami, Standa napsal:

Důvod je jednoduchÿ,, příprava na DOCSIS 3.1

Tím pádem se budou postupně měnit zásuvky i stávajícím zákazníkům? Osobně mám doma asi 5 let starou WISI DB 80F.

Upraveno uživatelem hrochada

Odesláno
před 19 minutami, hrochada napsal:

Potřebuješ tohle.

Ufff, tohle praveze rozhodne NE!

Ta strana "F" musi byt samice, ne samec! Teda pokud ten kabel opravdu vypada presne tak, jak na tom obrazku, tj. ze na obou stranach ma samce.

Odesláno

Tak samici má snad na zásuvce a na kabelu potřebuje samce. A do televize se strká taky samec.

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
Odesláno

Jenze do TV se nestrka F samec (to jenom ze satelitu, ale ne z kabelovky), alebrž prave ten IEC samec.

Odesláno

Jezis proc v tom delate takovej hokej, kdyz se da koupit hotovej kabel?  Alza poslala kabel 2x F, coz je na dve veci 😞  Potrebuje IEC/F kabel jak uz jsem tu psal.

Jinak hrochanda pise spravne, ze tahle redukce vyresi prave to, kdyz ma pan stary IEC/IEC kabel.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno
před 46 minutami, Evzen napsal:

Jenze do TV se nestrka F samec (to jenom ze satelitu, ale ne z kabelovky), alebrž prave ten IEC samec.

Šroubovací F samce zapojí do zásuvky od UPC, z druhé strany má IEC samce, na kterého napojí anténní kabel IEC - IEC. U TV má potom IEC samce.

před 4 minutami, homberg napsal:

Jezis proc v tom delate takovej hokej, kdyz se da koupit hotovej kabel?  Alza poslala kabel 2x F, coz je na dve veci 😞  Potrebuje IEC/F kabel jak uz jsem tu psal.

Tím pádem stačí redukce z F samice na IEC samce. Proč by měnil celý kabel? Taková redukce vyjde na 15 Kč.

Odesláno

A ten kabel 2xF z Alzy muze pouzit s tou redukci vlevo..:)

hrochanda> byls o vterinu rychlejsi

Upraveno uživatelem homberg

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague