Návštěvník martin891 Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 třeba tedkom funguje internet na obou pc zároven od té doby co jsem napsal dotaz. myslíte si furt že je to jen jednou adresou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 ano, máš mít jednu IPv4, takže to fungovat prostě nemůže, je to nějaký divný... leda bys měl nějakej starej nevýhodnej tarif, jak psal jaku, co přesně máš na faktuře? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 mel jsem fiber25 pak ho zvedli na 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 aha tak to máš asi pořád ještě ty 3 ip adresy... 30ka pro nový zákazníky a původní 10ku stojí o stovku míň a má už jenom jednu ip adresu... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 to jsem si myslel a ptal jsem se na to. ale potom teda vubec nevim v cem muze byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 Ja mam zkusenost, ze u tarifu FP10 modem dal 2 IP, ackoliv UPC delkarovala pouze jednu a mam dojem ze to tak funguje i ted, kdy mam FP30. Pokud jde o ten switch, tak klidne muze byt vadny, nebo pomalu dodelavat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 taky jsem si myslel. proto jsem koupil.novy a za chvili se to objevilo zasr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 kdyby ses na to vykašlal rovnou a radši vzal nějakej router Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 switch fungoval dlouho nevim proc by nemel fungovat ted kdyz to neni tema adresama. a nepochybuju o tom ze bych koupil router a udelalo to to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 nejspíš to nějak s ip adresama souviset bude, když na jednom kompu net šel a na druhym ne a stejnej problém přetrvával taky u druhýho switche... každopádně já bych si stovku měsíčně za druhou adresu nepřiplácel, na 30ku by stačil nějakej úplně levnej router, třeba Asus RT-N12LX... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.